VI FLYTTAR IGEN!

Headerbild 2011-11-28

www.mariellemiccih.devote.se

M&M♥

Outfit & facelook 28/11-11

-
tröja: MQ
Byxor: H&M

Marielle♥

Im Titanium

hejsan svejsan på er alla! Lite sent inlägg, skulle varit publicerat för ung en timme sedan men jaja. Ska strax lägga in dagens outfit&facelook så ni får lite fler bilder, så checka in om ung 30 minuter ;) Just nu byter jag om till slapp kläder eftersom att jag ska träna lite här hemma, såklart för att mamma kommer hem med massa mc'donalds mat och sedan har jag kvar lite B&J glass, snacka om att va fet hahahaha. Jag måste ha en sån springmaskin, annars dör jag hihi!! Men nu ska jag fortsätta att träna lite, viktigt ju.. Desutom är det bra för min hälsa & hud, måste skinda innan mamma & stefaaan kommer. KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Boy you drive me crazy.


Ligger just nu i sängen och snackar skype. Det är totalt kaos där ute då blåsten tar kål på allt i sin väg.. Fast nä, men nästan vattnet har höjts och det står överallt om vår älskade "berit" (hoppas ni kände sarkasmen). Känns lite tråkigt att vi har värsta stormen här nere i skåne medan vissa höre upp i sverige har SNÖ(!!), så otroligt orättvist. Det är ju ändå 1:a advent och för exakt ett år sedan hade vi massvis med snö.. Vi får bara hålla tummarna på att snön komemr snart och att blåsten försvinner för jag menar, detta vädret är ju inte roligt någonstans..
Nä nu ska jag sluta skriva här och fortsätta snacka skype, puss på er!

Miccih ♥

FÖRSTA ADVENT

- första advent firas med glass, ljus & storm detta året! haha
jag är nervös för mamma har inte kommit hem ännu och det blåser enormt mycket nu, jag får nästan inte upp dörrarna. Man blir mer nervös när hon inte svarar ju, men vi får vänta och se. Man kan nästan inte gå ut ur huset för man får knappt upp dörren och sedan när man ska stänga dörren så smäller det så i i helvete asså. Allt inomhus blåser när jag öppnar dörren, hahaha sjukt! men nu ska jag lägga mig i soffan och titta på lite film och mysa. Ni får mysa och ha det trevligt nu kära läsare, KYSS PÅ ER!

Marielle

NY JACKA!

Köpte denna fina jackan igår och är grymt nöjd över den! Det enda som fattas nu är en mössa som jag redan valt ut och ett par uggs, sweeeeeeeeeeeeeet!

Miccih ♥

STORM!

- varning för storm, det ska bli klass 3 här i skåne..
Man kan ju inte alltid lita på väder prognoserna, men nog ska det bli storm! Det har blåst hela dagen idag, men det ska bli mer storm ikväll. Då gäller det bara att vara inne och mysa med några ljus, han på tvn sa att det till och med kunde bli strömavbrott.  Man tycker kanske det är mysigt nu, men sedan kanske jag tycker annat haha. Men nog om det, det blir nog inte så farligt, nu ska jag ta min pan pizza goooott! KYSS PÅ ER!

Marielle♥

WINTER

- myser med mina vita vinter skor och det "fina" vädret.

 

just came to say hello, Någon som har någon aning om vädret? Det har ju blivit varningar om klass 3 i skåne och att man ska stanna inne! Heeemskt, denna julen blir ganska kall och stormig har dem sagt. Detta rådar icke gooott, sedan har ju snön inte kommit ännu. Det står även att det blev inställt med julskyltningar men så fick vi här hemma reda på att det är folk som ändån står och ska sälja, mysko.. Så jag vet inte om jag ska på julmarknaden i helsingborg, det beror på om det är inställt eller inte. Men det ser ju inte så ljust ut förtillfället , fanken också dåå! Men jag får väl nöja mig med att titta på film och äta lite glass, KYSS PÅ ER!

 

Marielle♥

drar till vänner ;)

- GONNA HAVE SOME FUN BIATCH..

Heeeejsan, idag har det inte blivit ett ända inlägg eftersom att jag och miccih har varit riktigt lata, i alla fall jag för jag har bara sovit och tittat på tv idag. Men miccih har varit på väla och även tittat på skolan campeon. Men helt plötsligt ringe såklart miccih mig när jag satt i "pyamas" och utan smink osv. Hon skulle sticka till dem och så frågade hon om jag ville följa med och då blev det ett snabbt göra v sig moment, great! Men nu är jag i alla fall redo att sticka. Som ni såg på nedersta bilden så har jag fjädrar i öronen, svarta och snygga! måste dra nu läsare.
KYSS PÅ ER!

Marielle♥

ska vi blogga på devote?

www.mariellemiccih.devote.se
-
IM WONDERING... HMMM

KYSS PÅ ER! MARIELLE♥

100 unika läsare igen!

- våra läsare har gått upp och ner, upp, ner, upp, ner osv..
men nu börjar det bli bättre och vi har återigen 100 läsare, lägger in bild senare om jag får datan att fota skärmen.
jag & miccih är riktigt glada, förtsätt så brudar och grabbar haha bra jobbat läsare!!
KYSS PÅ ER! M&M♥

I will shoot you down with love

- YES I WILL...............................................................
GODKVÄLL KÄRA LÄSARE!

so ni kanske inte vet så är/var miccih på idol live ikväll, riktigt roligt för henne och om jag vetat något innan så hade jag nog dragit dit med miccih. Men det negativa är väl att man inte hade fått så mycket sömn tills imorgon när det är öppet hus, skolstaden har öppet hus imorgon 26 november. Jag är inte riktigt säker om jag ska dit eller inte i och med att jag redan har varit där en annan gång och checkat läget. Varför jag inte vet är också för att jag pallar inte gå upp tidigt igeeen haha är typ helt slut. NÄRA PÅ I ALLA FALL! Så vi får se om jag pallar ta mig upp imorgon och dra dit, vill även inte gå själv ;) Flera anledningar hihi, men nu är jag sjuuukt trött och jag måste verkligen fixa mig till att nanna kudden. Får se om jag pallar titta på film på rummet, KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Outfit & facelook 25/11-11

tröja: bik bok
sjal: shoeme
byxor: h&m
armband: glitter

Marielle♥

PEACE..

- PEACE/FRED.
hejsan svejsan små människor!! tänkte göra ett litet inlägg, har ju bara gjort ett innan idag. hann inte ta outfit & facelook bild, sorry gays.. Men ni får nöja er med denna bilden istället, i alla fall så är jag ny duschad och fräsch efter lite hemma träning som gick super! tänker hela tiden på hemma "gym" att ha en sån spring , maskin eller något annat kul hade varit gött. Men får väl bara vänta och se hur det blir, kanske kommer en till jul hihi. Nog om träningen, har ju sysslat med annar också som tex läxa, skissen och nu ska jag faktiskt träna lite på spanska läxan. Känner det bara gött nu, motiverad på skolan och allt sånt bra. KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Do it like a bauwzzz

Har precis tagit bort sminket och ska strax krypa ner i min sköna säng framför något bra på tvn. Dagen har varit rätt dryg faktiskt.. Inte gjort speciellt mycket mer än lite läxor, and tha's it! Roligt liv man har. Imorgon blir det bara chillidll, för på lördags morgon ska jag upp tidigt och kolla gymnasium så kan har inte lust att göra något på fredag aka imorgon. Sen på lördag, woopwooop! Haha.. AJA kan inte blogga mer nu men vi hörs imorgon!
PUSS&KRAM/ Miccih ♥

I CAN'T WAIT, TIK TOOOOK.


HEJSAN ALLA LÄSARE!

har precis kommit hem efter skolan och dagen har varit helt OK, not good or bad! Men är på bra humör och så i alla fall ;) ska gå ut med arrax vovve och sedan ska jag göra lite läxa, titta på tv m.m. Ingen bra serie idag för det är ju torsdag, ni får gärna tipsa med flippar mellan alla kanaler men hittar aldrig något bra.. Imorgon är det ju fredag sköööönt!! Friday, friday fridayyy, inget speciellt planerat ännu vi får la seee. Men nu ska jag gå ut med arrax och ha lite skön musik i hörlurarna som är sönder yeay. KYSS PÅ ER!

Marielle♥

I F*CKING WANT YOU BACK.

TAKE ME BACK BIATCH, JUST LIKE I WANT!
TONIGHT TOMORROW WEEKEND YESTERDAY - JUST SOME DAY...

Marielle♥

I can only imagine.

Har precis duschat och smörjt in mig. Väntar nu bara på att mitt hår ska torka.. Det tar typ 1000 år för det är både tjockt och  långt. Mamma hade i alla fall köpt ett typ "kitt" med både schampo, balsom och shower allt är DOVE. Mitt favorit märke helt klart, håret blir riktigt lent och fint!
Nog om håret haha, som Marielle nämde i inlägget under så är det grey's idag, vilket gör kvällen ett snäpp bättre!
Så nu ska jag hämta katten, tända ljus och ta ett stort glas vatten, myssssssss!
Miccih♥

rock around the clock..



- im feeling good, danananana!!

Hej igen läsare :)
Hade lite bråttom i förra inlägget sorry, skulle ju äta så haha. Men i alla fall så har jag ätit nu och har även hunnit titta på tv, som jag alttid gör! LATMASK, heeeej. Tänkte oxå på det med att börja träna och sporta lita, jag hade velat ha ett litet mini gym här hemma. Jag & mamma har pratat om det nu på sistonde och hon tycker också att det hade varit bra, med tanke på att jag är ganska lat och inte pallar gå någonstans tyyyyyp.  Jag hade tränat 24/7, promise!!! jag älskar att göra övningar hemma, gör det med musik ofta i och med att jag inte har en tränings-dvd haha. Vill gärna ha lite dvds med träning, får önska mig det till jul. det hade varit toppen bra och jag hade varit super taggad och glad varenda dag.. Men nog om tränning för det blir andra tankar ikväll, jag ska styla mig själv lite och hitta nya snygga kläder som man kan ha på sig och senare blir det älsklingsserien 2# Greay's Anatomy, im lovin it.. NU ska jag chilla iväg och fixa lite med kläder och ta på mig mjuuukis kläder, KYSS PÅ ER!

Marielle♥

det är snart normalt igen..

- vänner glider ifrån varandra och sedan släpper dem taget,  så kommer det alltid att vara...

TJENA BLOGGEN!
tycker att vi bara uppdaterar outfit & facelook, that's nooooot so good? nu tycker jag vi ska göra lita bättre ifrån oss för er skull. Jo visst är man trött men vafan, jag älskar ju ändå bloggen och våra läsare ;) Är verkligen trött men gör ändå detta inlägget! Denna dagen har varit ganska tuff eftersom att vi har haft alla dessa lite mer krävande ämnena, "där man använer huvudet" haha. Matematik, so, sv och engelska ni fattar? inte typ idrott bild och sånt rooooligt! Men det ordnar sig det gör det alltid, men nu gör jag lite mat och läxa.. Men jag gör nog ett längre & bättre inlägg senare eller imorgon. Maten är nog klar nu så ni får ha det bra, ciao.
KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Outfit & facelook 23/11-11

stickad svart tröja: ONLY
tröjan under: ONLY
Scarf: Shoeme
Byxor: H&M

- i like it!

Marielle♥

I wish cancer got cancer and died.

Tjenis!
Kom hem för ett tag sedan från skolan. Dagen har varit faktiskt rätt rolig, skrattat som bara den, facerapat tönten bredvid mig på bilden och haft lektioner (såklart). Fick lite läxor fast de är tills nästa vecka och det är onödigt att börja med dom nu så jag är fri ikväll. Kommer bara titta tv, snacka i tfn/skype och chilla som bara den! Man får ju passa på att ta det lungt innan man får högar av läxor. Så nu vet ni lite om vad som har hänt idag! Hade också tänkt duscha snart och sätta på batun, uuuunderbart!
Hoppas ni har haft en toppen dag, puss på er!

Miccih♥

Outfit & facelook 22/11-11

-
Marielle♥

-DAGENS OUTFIT 22/11-11

.

many ways..

METTE HANDMADE KNIT WAISTCOAT RP2, LIGHT GREY MELANGE, listMETALLIC KNIT TANK TOP RP1, LIGHT GREY MELANGE, listBELAVISTA DRAPY KNIT VEST, LIGHT GREY MELANGE, listBRITTA KNIT VEST, DARK GREY MELANGE, listHIDE JUBII BOATNECK KNIT RP1, STONE, listCOOL LOOSE SHORT L/S KNIT TOP, BLACK, listHIGHLAND KNIT VEST, BLACK, listBERNIC TANK TOP, BLACK, listGIGI TUNIC, BLACK, listPAINTED TANK TOP, WHITE, listPAULINE SL MIX TOP, WHITE, listJOSEFINE TOP, SILVER, listBOSOLI OVERSIZE 3/4 TOP, GRAY MORN, listBALUNA SHIRT, CREMA, listIOWA TOP, SOFT CLAY, listBALUNA SHIRT, CINDER GREY, listOZZIS SHIRT, MISTY LAVENDER, listIVORY TOP, RAVEN, listSHEER BODY STOCKING, BLACK, listRAVIOLI T-SHIRT, RAVEN, listGODDES SHIRT, RAVEN, list
MARIELLE BACK ♥

medicin & krämer!

- Roaccutan, mjukkräm/mini derm, Ceralip/lip rapair cream och Elocon kräm.

Inte lite grejer på en gång haha, många problem kommer med medicinen såklart. Inte helt smärtfritt är den ju! Nu kanske ni märker vilka problem jag har med denna medicinen och med min hud. Står namn där uppe men ni  kanske inte förstår vad varje produkt används till, här kommer minsann svaren ↓

Roaccutan: Den används till min acne, utslagen, rödhet och hormonrubbning. Vissa av er vet redan, men ni andra som inte är gammla läsare.

mjukkräm/mini derm: Den är till min extremt torra hud, ansikte & kropp.. Även till torra fläckar som kan uppstå, kan även användas till läppar vid läggdags ;)

Ceralip/lip rapair cream: Detta är till mina riktigt riktigt torra läppar och lite hud som är runtomkring. Denna sägs vara riktigt bra - sa min kära läkare!

Elocon kräm: Denna krämen är till min eksem, röda fläckar som är väldigt torra. Har aldrig haft eksem innan förutom när jag var mellan 2-5 år. Men denna får väl dugga!

Många av dessa produkterna går inte bara att köpa, man måste ha recept och i behörighet att måsta använda produkterna, utskrivning av er läkare i enklare ord! Rekommenderar dessa produkterna till er som har torr hud och problem med huden.. KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Outfit & facelook 21/11-11


- ni ser även vilka smycken jag hade, nitar på örhänge och armbandet & den fina "antik färgade" halsbandet.
KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Försök aldrig vinna tillbaka någon som valt att förlora dig.

Bild på mig och min fina lille vän Mevlyde aka Puci ♥

Har precis duschat och ska snart lägga mig i min nybäddade säng med ett gals oboy och titta på tv.
Denna söndagen har varit väldigt lugn, precis som alla söndagar är nästan! Imorgon är det i alla fall skola igen vilket betyder att jag måste lägga mig i tid! Har ju inte varit i skolan på 3 veckor så det var ett tag sedan.
Nä nu ska jag fortsätta med det jag gör, tagga skola imorgon woopwoop!

Miccih ♥

HOT & COLD

- Satan vad kallt det är ute! snön kommer nog strax, jag tycker den är lite sent ute i år. Är snön inte sent ute? Jag kan inte komma på ungefär när snön kom förra året.

Jag tror att den kommer snart max om 2 veckor, annars så vet jag inte vad jag göööör!! Om det ändå ska vara kallt ute kan det väl vara lite snö också haha ;) Vi får vänta och se allihoppa, det är ju snart jul.. Exakt 34 dagar kvar till jul, är det bara jag som redan har gjort en önskelista till jul hahaha denna är bara ungefärlig, mellan massa alternativ, ska till väla och checka mer på spirit stores och välja ut några mer specifika kläder, KYSS PÅ ER
ÖNSKELISTA TILL JULAFTON.
remix blouseFantasy EdP Loverdose EdP purl sweaterRadiance EdP m.m
Marielle♥

Bröllopet..

image description
image descriptionimage description
image description
Marielle♥

Next up ----> BIO


- sticker snart till stan för att titta på bio med Marielle och Nathalie! Vi ska titta på den nya twilight filmen.
Ska bli kul och kommer antagligen köpa godis på vägen, wihooo!
PUSS PÅ ER!/ Miccih ♥

HAR FÄRGAT HÅRET BLONT.

Marielle♥

Svar på tal.

- SVAR PÅ TAL!

Anonym om black outfit 17/11-11:
hej! har ingen blogg så undrar om du kan ta upp svaret i nått blogginlägg? jag har problem med finnar och undrar vilka piller du har ätit? dom verkar verkligen ha hjälpt! :) tack!
IP: 78.82.27.208



ROACCUTAN:


Hej anonym!
Den medicinen jag tar nu heter Roaccutan och den är svin bra till dem som har allvarliga problem med huden och inte bara några enstaka finnar. Med medicinen kan biverkningar torrhet och depression tillkomma. Det kanske låter löjligt, men medicinen är väldigt ovanligt och det är sällan läkare som skriver ut de om dem inte är tvungna till det på grund av att det finns folk, som till och med, har tagit självmord på grund av så djup depression som medicinen har orsakat. Det är faktiskt sant.
Man kan även få problem med levern, och man får ABSOLUT inte dricka alkohol under tiden man tar medicinen.
När man fått medicinen utskriven kan man be om att få en broschyr, vilket jag gjorde, där det står om alla biverkningar osv.

TETRALYSAL:
Denna medicinen är till dem som har lite mildare acne, men dem är ändå väldigt suveräna tabletter. Jag tog tabletterna i ungefär 6-8 månader och dem hjälpte mig jätte bra, men senare så fick jag hermonrubbning och inget hjälpte förtillfället. Jag fick jätte mycket acne/utslag och fick sluta med medicinen. Så jag tror denna funkar för dig om du inte har finnar i HELA ansiktet och har haft problem med detta långt tid bak.

Marielle♥

black outfit 17/11-11

Marielle♥

Praktik.

'
'
- är klar med praktiken helt & hållet, Wayne's Coffee & Conditori Öresund praktiserade jag på..
skönt att det är över men samtidigt är det mycket bättre än skolan haha!
Conditori Öresund:
Jag gillade mest conditori Öresund för där hade man mer roligt att göra, baka, dekorera bullar och stå i kassan m.m. Man fick även massa goda bullar, bakelser, frukost och allt sådant gott..
Wayne's Coffee:
På wayne's fick man diska, städa, göra mackor, lyfta grejer och rengöra och allt sånt piss jobb haha, men man fick god lunch från wayne's coffee mmmmm, gott!!! Vill nästan ge den 2 och en halv stjärna, det var inte så roligt där, så föredrar Conditori mer i sådana fall ;)
fick med mig lite bullar hem, har fått massa godsaker hela denna veckan hihi!
Marielle♥

Kläderna!

Glömde lägga ut bilden igår, inte för att ni är speciellt intreserade men ni får titta ändå!, hahaha..
/Miccih

mysig onsdag!

ph: moi!
Ligger och myser i sängen med katten bredvid, lyssnar på "mys musik" och äter gott. Detta slutet på dagen är hur bra som helst, har ju typ fått nackspärr så måste tat' lungt! Nä nu ska datan stängas av och jag ska strax sova!
puss&kram, ni får ha en fortsatt bra kväll gullisar!
Miccih♥

You're beautiful.



»Har precis ätit en super god mat a la miccih', kyckling med pasta "svårt"...  Har haft en relativt bra dag idag bortsett från att jag jätte ont i nacken, stabilt! På praon fick jag bara packa upp kläder kommer antagligen upp några bilder på ALLA kläder jag packade upp, liv man har att man fottar det.. Vart i alla fall stolt när jag var klar!
Juste ja var ju på utvecklingsamtal innan, gick super bra och jag har förbättrat mig i skolan sen i 8:an!
Så nu är jag på bra humör! Sista dagen på praon imorgon också, märkte att jag faktiskt saknar skolan lite när jag var på utvecklingsamtalet. Inte själva läxorna och proven men älskar alla 9:or, helt underbara hela högen (nästan, skk). Nä nu blev det värsta romanen men ni får leva med det!
Ska tända lite ljus och mysa framför go musik, gör antagligen ett inlägg sen!
Pusssss på er!
Miccih♥

Outfit 16/11-11

ps. tog ingen bild på ansiktet idag, srry. Men går ALLTID utan smink nu, super bra!
Marielle♥

im just surprised by it..

- some girls just don't understand, they are just like stupid boys..
Hejsan, gud vad glad jag såg ut på denna bilden då haha! tyckte färgen och ljuset blev awesome i alla fall. Lyser lite om den, men har inte så mycket att skriva om förtillfället förutom att jag är ganska trött, men det är ju sista prao dagen imorgon, sköönt! Sedan blir det att kolla på skolor med niorna på skolan, jag valde att titta på ljud & bild-skola och även skolstaden. Jag måste även berätta att jag har fått stå ute i butken och tagit emot kunder samt stått vid kassan, hihi det var ganska kul.. Men just nu väntar jag på mamma så att jag kan få matlagningsgrädde till min potatisgratäng så att jag kan "make some food" är dööö hungrig, men ni får ha det bra blir outfit & facelook bilder senare, ps. ber om ursäkt för dålig uppdatering, har snackat med lite folk.
KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Dagens outfit & facelook 15/11-11

Marielle♥

puss mamma!

- SNYGG MAMMA MAN HAR, HAHAHAHA!
mamma hade tagit bilder på datan hahha, döör smått.. med ciggen & telefonen oxå? pallar inte dig mammi :) så sööt! Ni får ha det bra, bjuder på denna bilden. KYSS PÅ ER!

Marielle♥

BEN & JERRY'S.


- Ben & Jerry's nu! GOTT?

Min ursäkt för dålig uppdatering är att jag är super duper trött idag, gick upp 05.00 idag igen och slutade kl.14.00 och har arbetat hårt i 8-9 timmar. Är man trött eller vad, men det positiva är att jag börjar klockan 8 imorgon skööönt! Jag har sovit lite och ja ska äta min B&J strax innan den smälter och sedan titta på Desperate Housewives. Meeeeeen såklart har jag åkt runder typ och sålt salami idag för jag kom på att jag hade kvar vissa, TVÅ RUNDOR? har kvar två men ska dra till en kund om 15 minuter så..  Men många öppnar ju inte dörren och andra bara
Tanten: va har jag beställt en salami? :o
- ja det har ni..
Tanten: amen det måste ju vara jäääätte länge sedan!
- ehhh nej det var kanske 1 och en halv månad sedan?
Tanten: nemen gud jaha..
Ganska kul men samtidigt gaaanska tröttsamt haha. Typ varje gång vet dem ingenting!
MEN NI FÅR HA DET TOPPEN BRA, KYSS PÅ ER!

Marielle♥

PUMA

Riktiga B bilder men ni får leva med det! Fick i alla fall allt det som finns på bilden idag på puma, nog glad man blev! Riktigt snällt av dom, thankssss! Hade kul på praon idag fick veta lite om företaget hjälpa till att packa upp osv. Slutade redan klockan 2, så då tog jag bussen hem och sen dess har jag pluggat lite och fottat!
Men mår inte så bra, har ont i halsen och huvudet så jag ska nog lägga mig snart!
Hoppas er dag har varit perfa!, nu ska jag ta av sminket hade jag tänkt!
Puss på er och ha en fortsatt bra dag!

/ Miccih ♥

LOVE

-
red, rojo, ruber, 赤, rot, rosso, rouges..

märkte ni att röd börjar på r på alla språken? Häftigt, men japanska var ett litet undantag där haha!
Hade en utmärkt dag idag på praktiken, var på toppen humör idag, men såklart när jag kommer hem ↓ när en viss person är i närheten blir jag alltid på dåligt humör, paaaaaallar inte.... Skriver av mig lite här på bloggen, men nu är klockan redan 22.10 och jag ska upp 05.00 idag igeeen! Det ska jag göra hela denna veckan förutom på fredag för då blir det  att titta på skolor med skolan, jag ska titta på skolstaden & ljud och bild-skola. Ska bli jätte roligt och se hur dem har det och om jag kanske ändrar åsikt och kanske börjar på en skola i helsingborg. Mina andra alternativ är Lunds musikal gymnasium och Båstad teater skola. Men vet inte riktigt vad jag ska göra efter så vi får väl se hur det blir, KYSS PÅ ER!

Marielle♥

BITCH


- LIKE A TIGER!

Ska gå och lägga mig nu för att orka gå upp klockan 5 idag, vet inte om jag pallar. det kommer vara sjukt jobbigt och jag kommer vara trött. Sedan slutar jag inte förräns 12-15 ? sjuuuukt. Plåga eller vad haha. Vi får se om jag överlever, tror att denna veckan kommer vara seg och tröttsam. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig annars pallar jag inte. Klockan är 22.56 och jag ska liksom upp 5? hur F*N ska detta gå till, jag älskar ju att sova, nej men nu måste jag verkligen borsta tänderna och sedan gå och lägga mig, vill egentligen inte buhuu. Blev ett kort inlägg, hinner inte skriva mer, sorry läsare.. KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Make you feel my love

»I could make you happy and make your dreams come true.


Hej bloggen!

Suger på att blogga jag vet, men mobil appen dampar så jag kan inte skriva inlägg!

Men i alla fall har jag haft en rolig helg, fast jag orkar seriöst inte skriva om den haha..

I varje fall så är det prao imorgon igen så jag måste lägga mig snart fast först ska jag titta tv tänkte jag.

Vi höres godingar, puss på er!

Miccih♥

Bättre bild på skjortan!

Marielle♥

Ny hårfärg..

.... fint?
- ljust & mjukt! Jag gillar det jätte mycket, många säger att jag passar mer i den ljusa färgen. Man lyser mer, ger bra effekter. Andra säger dock att jag passar i det mörka. Men som jag sa innan så fick jag lite ryck och bara färga/slinga håret, gjort är gjort och jag tycker det blev super! Nu är det ljus mot ena sidan av håret så andra sidan ser mörkare ut men så är det inte.  Då har ni bild på det, ni får gärna komma med kommentarer. Tycker ni jag ska ha mörkt? färga det ljusare? eller att jag ska ha det som det ser ut? skriv gärna, KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Naturlig

- utan smink & ser ni hur mycket bättre min hud blivit..
jag vill även passa på att säga att jag har slingat håret ljusare, lite morotfsärg och blonda slingor. Man ser det inte så mycket på bilderna och det är inte lönt att ta några andra bilder för det syns inte så mycket förutom i verkligheten. Jag slingade håret själv för jag fick värsta rycket igår kväll, ville bara göra misstag eftersom det är det jag fruktar mest. Så det kändes skönt. Låter konstigt men sant! Ska även till frisören strax och klippa av mitt slitna hår, gash har inte klippt mig på hundra år.. Läger in bild på nya hårfärgen efter detta inlägget. Ska fixa & trixa med mitt hår nu, im lovin it. Ps. det krävs lite mod att lägga ut bilder på sig när man är utan smink & har finnar, just saying.. KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Just being me and doing great!

Bröllops outfit..



Med dem grymma skorna är den ännu snyggare, lite gullig outfit med lite nitar.
- klänningen var ljus rosa och lite beige. KYSS PÅ ER!

Marielle♥

Shopping till bröllopet

Inköpt till bröllopet

nit armband: Glitter 79,50:-

Dubbel-ring: Glitter 50:-



Nit örhänge: Glitter 49,50:-

Marielle♥

I will be okey, just not today

Är på praon nu och är sviiin hungrig, mc mat here we come!
Appropå ingenting så fyller min kusin Mac 20 år idag, GRATTISS!
Ska fira honom idag after work, hell yeah! Hinner inte skriva mer nu måste arbeta!
BTW: Ska ha min nya skjorta idag från Chloe, pimp eller vad?!(kommer bild sen)
Cya!/ Miccih

videoinlägg efter prao!

jag vill ha en annan familj!

här blev jag den jag är & här kommer jag förbli.
Här har jag längtat bort, känt mig fri blickat framåt men oftast jag är nog inte det du drömmer om men jag är det du ser. den ena saknar känsla och den andra ödmjukhet, dem hade något gemensamt, jag blundade för det.. jag har alltid hållit hår om dem som jag inte orkat med.

i fucking hate that im this person, my fucking random family..
dem gör mig till boven? im not the bad guy! please.

här blev jag den jag är & här kommer jag förbli.
Här har jag längtat bort, känt mig fri blickat framåt men oftast ner. jag är nog inte det du drömmer om men jag är det du ser. den ena saknar känsla och den andra ödmjukhet, dem hade något gemensamt, jag blundade för det..
jag har alltid hållit hårt om dem som jag inte orkat med.

Marielle♥

jag kanske träffar en bättre.


....just be your best girl & shine!
hejsan alla läsare, ni får slänga in en kommentar om ni tycker vi har dålig uppdatering, annars vet vi inte riktigt. Nu gör jag ju detta inlägget lite för sent men annars tycker jag att det flyter på. Det blir bättre nu tycker jag, vi var värre på att uppdatera innan ju.. Vi uttrycker oss mer här nu och det tycker jag är super! det är så det ska vara ju.

Idag har jag haft prao som alla andra dagarna, men idag fick jag sluta redan klockan 2 som vanligt slutar jag 16.00-16.30 så det är fett chill. Sedan åt jag upp min Ben & Jerry's direkt när jag kom hem och det var så hiiiimla gott, vill f*n ha en till hihi! tjockis på G, hahaha.  Måste även berätta vilken effekt den medicinen har, asså shiiiet!! Mitt humör går ↑↓ hela tiden, jag får snart damp eller jag har redan damp typ. Men jag ska till hudläkaren imorgon och slipper praon ett litet tag, yeeeaay! Jag ska vara där 09.30 så jag går typ upp 08.30 åhh då får jag lite sovmorgon, skööönt! Men nog om det nu ska jag dricka upp min cola och fortsätta titta på tv/film. KYSS PÅ ER!

Marielle♥

finns det en så finns det flera?..


cp..

Orkar inte skriva något speciellt mer än att jag inte är på topp..Är ledsen typ till och från och ibland utan andledning, ingen aning varför? I alla fall har jag det bra på praon med Ellen och där är allt perfa..
Sen när jag kommer hem lägger jag mig i min säng sätter på musik och bara tittar i flera timmar, detta har jag gjort i typ 3 dagar(?), normalchey_96?
Ähh orkar inte skriva mer, hörs antagligen imorgon!
Miccih ♥

Dagens outfit&facelook

tröja: Ginatricot
scarf: Shoeme
Jeans: H&M.

- Enkelt & simpelt! I like it, hell yeay..
KYSS PÅ ER SÖTNOSAR

Marielle♥

Outfit&facelook

Tar snart bussen med Ellen(<3), men jag hade lite tid över nu så passar på att visa dagens!
/miccih

hoppas jag glömmer dig.

image description
-
När jag träffar massa gamla vänner har ingenting att säga dem, dem ställer för många frågor & jag bidrar inte med nån & jag kan ångra det lilla jag säger eller dra ett allvarligt skämt, jag tyckshöra vad dem tänker jag gör så där jämt , jag kan sitta själv i parken tills solen ändrar färger i mitt hår och jag kan offra allt jag har för ingenting. Men jag behöver dig, kom hit & rör om jag behöver något att skriva om, jag saknar dig mindre & mindre det kommer annat emellan och det bra, jag saknar dig mindre & mindre jag har glömt dig en vacker dag..

love your songs. Just nu lyssnar jag på lite AC/DC, GRYMA! måste även påpeka att min mamma älskar dem hahaha.

Marielle♥

du har ingen aning

 

- Om jag bara kunde säga det till dig, hur jag kände.. Men jag är för feg för sådant som berör mig, en mes.


& KYSS PÅ DIG GRABBEN!


Marielle♥

 

Jag vill ha dig nu..

- JAG VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT.
innan var det du som ville ha mig, men jag brydde mig inte. nu vill jag ha dig men du bryr dig inte, det är tvärtom..
Marielle♥

Det gör ont att se dig.

 

Jag försöker träffa andra

Men det är inte så lätt

Jag har försökt tänka bort dig

På alla sätt

Det är dags att lägga på

Men att stanna känns så rätt

 

- jag vill ha dig nu, precis som jag hade dig förut.

Can't stop

Dålig uppdatering igen men det är mycket på g och imorgon börjar praon med ellen wellen (<3).
Börjar 12 imorgon men är riktigt trött så jag måste sova känner jag.
Kommer antagligen bli dålig update nu under praon, just so you know..
Ska sova nu i varje fall, sleep well!
/ Miccih

mys på rummet med film

- fuck er, it will come right back at yay?
i can't belive some people, they treat people so bad, be nice to each other for good's sake!

vill skriva så mycket dumma grejer här men är bättre än så det räcker med detta lilla ;) man ska aldrig vara sämre, vill vara i bättre dagar tack..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
idag har jag kommit hem från vikenlanet sedan ätit , sovit, ätit, sovit tyyyyyp. hahaha, är fortfarande lite trött men dricker energy dryck med lite vit chocklad, mumsigt!! måste även säga att jag har äntligen satt in tv:n på mitt rum med maaaassa dvd filmer som jag har "tittat" på idag, så jävla skönt.. men nu ska jag fortsätta titta på film med massa gott, det blir nog avatar!! bye bye läsare, kysssss på er. be kind...

Marielle

confused

hejsan svejsan på alla! just nu sitter jag med mina nya skor och funderar på bröllopet eftersom att det är om 7 dagar, 1 vecka kvar? shiit, snacka om att jag är nervös för min syster.. Vet själv hur nervös jag hade varit inför mitt eget bröllop, och min syster vill även ha ALLT perfekt. Kommer nog att ta några foton från bröllopet, tror det kommer se riktigt vackert ut. Jag har ju inte ens sett hennes brudklänning, men jag vet att hon hade ett par riktigt fina alternativ, brudklänningen är ju typ det främsta som är viktigast. Men nog om bröllopet, blir bara nervös över att tänka på det hahaha. Men just nu sitter jag lite vid datan för att håret ska torka lite, jag måste ju "hinna" tillbaka till vikenlanet som vi har sovit över på, lagoooom trött man blir efter & nu ska vi vara vakna hela natten igen. Jaja, probobleyyy should get going, pusspuss! Marielle Back♥

Här kommer ett par bilder på skorna & visar foto på klänningen om några dagar

.
riktigt snygga skor, men vet inte hur jag ska kunna gå i dem eftersom att klacken är riktigt hög.
- let's give it a try!

LaN

Omg vi fortfarande vakna, f1!
/ Miccih

vikenlanet next!

heeeeeej, miccih & marri här! vi har gjort v oss hemma hos mig & tittat film och hunnit testa klänning och skor till bröllopet så nu är vi redo för att "lana" - vi har ju mobiler hahahaha..  men vi lägger in fler bilder senare, jag kommer att lägga in bilder på skorna senare /marielle. men nu ska vi dra och vi är där cirka 20.00 pusspuss!
M&M♥

-

‎"Unless your name is Google, stop acting like you fucking know everything"

Miccih

Ny dag, nya problem.

- TJENA TJENA!

Vaknade för ett tag sedan och ska snart börja gör v mig och äta frulle!
Innan det bär av till vikenlanet så ska jag och marielle göra några ärenden i Höganäs! Har dessvärre inte tid att blogga mer just nuu men vi hörs förhoppningsvis!
Puss&Kram / Miccih

with you I'm whole

- Hej alla glada där ute!
Längesedan jag gjorde ett inlägg med text känns det som.
Det beror mest på att jag fortfarande inte vet vad jag ska skriva och vad som intreserar er?!
Men jag ska inte bara skylla på det, utan man är litta lat och har inte lust eller "tid" till bloggen.
Men jag måste ändå säga att det glädjer mig att vi fortfarande har läsare, så därför får vi skärpa oss!
-
Nog om det, det är ju höstlov vilket gillas stark och efter höstlovet blir det 2 veckors prao!
Jag ska praoa den första vecka på Massima i Helsingborg (klädesbutik) och den andra veckan på Puma.
Taggad till tusen och förhoppningsvis kommer dessa två veckor bli super roliga.
-
Höstlovet har i alla fall börjat bra, igår vart det koazz haha men rikitgt roligt!
Idag har det varit en slappdag nästan ingen sömn har jag fått och jag känner redan nu att ögonlockarna stängs..
Imorgon får jag se vad dagen har att erbjuda, väla kanske?
Sedan på torsdag,fredag,lördag och söndag är det vikenlante, vet dock inte om jag ska vara där alla dagar..
-
Shiiiiiiiiit vilken text det blev haha, märks att man inte har bloggat på ett tag!
Nu ska jag i varje fall göra en kopp te och sedan bara tat' lungt.
Hoppas ni får en fortsatt bra dag, puss på er!

Miccih♥

I think to much, sorry.

Marielle

I am who I am and this is me♥

RSS 2.0