Tagit hål i örat!

(dålig mobilbild tagen i mörkret!)

»HEEEJ!!
Det var ett tag sedan känns det som men har inte haft tid.
Igår var jag uptagen med annat då vi var i stan och sånt med brudarna och idag har jag varit på väla i och med att vi hade studiedag! Tog också hål i örat helt så spontant, så nu har jag två hål i örat istället för ett och jag är faktiskt väldigt nöjd över det! Men jag ber i alla fall hemskt mycket om ursäkt för den usla uppdateringen men man har inte tid känns det som. Imorgon börjar skolan på riktigt så vi får hoppas att det inte kommer påverka bloggen (fast jag vet att det kommer det) men vi ska verkligen försöka!
Nä nu blev det massa ointressant babbel så nu säger jag tack för mig idag så ska jag försöka klämma in ett inlägg imorgon!!
PUSSS!/ Miccih ♥

kvällens outfit & facelook

Kavaj: New Yorker
Tröja: H&M
Byxor: H&M
Sjal: ShoeMe i höganäs
väska: accent
Vi hade jätte roligt igår och dansade loss med ellen, ebba, miccih, nathalie, mevlyde, josefine, filippa, thea och fanny!
Marielle♥

Dagens outfit


- enkel men fiiin..

hade detta på mig i skolan idag, jag ska ha en annan outfit senare ikväll när vi ska dra iväg mot ps-discot. jag, miccih, ellen, josefine, filippa, nathalie, ebba, fanny och mevlyde ska dra dit. vi ska äta på mc'donalds och på pistachia innan och ha det lite trevligt, senare drar vi då till ps-discot som vi tar lite med skämt för att bara träffa gammalt folk & ha det lite roligt! men nu ska jag fortsätta göra v mig inför kvällen och det kommer säkert bild på outfit senare, puss.

marielle♥

Myser med tändaljus!

Ligger här i sängen med tändaljus och go musik i öronen.
Har precis duschat och känner mig fräsh till ännu en skoldag imorgon!
Har inget speciellt att skriva mer än att ni får sova gott och ha de bra!
Puss på er!/ Miccih ♥

Kladde'muffins


SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GOTTTT!
/ Miccih ♥

Forever with you

Hallåååå!
Urusel update idag men har tappat lusten. I och med att jag inte gjort något speciellt idag förutom att tittat på HIF
så finns det inget intressant att skriva om, tråkigt men sant! Ska i alla fall försöka updatera bättre eller så gott jag kan. Det hade varit kul ifall ni skrev vad n vill läsa mer om så man hade kunnat få lite insperation?
Nä nu ska jag  i alla fall leta reda på min katt sendan ta av sminket och det, innan jag lägger mig!
PUSS PÅ ER!/ Miccih♥

FILM MYS

- M&M♥

van dometa


- Have you ever done something you can't change? Something you can never rearange.
Have you ever tried to smile and hide your pain, even though you're not okey.
I have...

tjena brudar och bananer!
jag ska fixa mig och lite sånt och sedan ska jag dra till preem och köpa något gott, sedan får vi se hur det blev med viken och det. men nu ska jag fixa mig lite granna och sorry för detta korta inlägget för jag har inte så mycket att skriva om, puss på er..

Marielle♥



Cause we are AWESOME!

- Sticker snart ut med den lille filuren på bilden,
tror vi ska till preem sen göra v oss sen till viken i guess, ska fixa mig lite nu.
Puss så länge!/ Miccih

En miljon noller

Ligger här i sängen med med katten och skypar med Marielle och Nathalie, det har varit ett riktigt oväder hela dagen fram tills nu. Det har blivit uppehåll och jag hoppas det inte ska regna mer i alla fall för jag och Marielle hade tänkt sticka till viken och träffa massa folk. Men får se hur det blir nu om vädret blir sämre och ifall vi hittar någon att va hos, så jag får snacka med Mika sen och se hur det blir. Annars ska jag inte hitta på något speciellt fram tills dess, så vi får hallå tummarna att vädret blir bättre. Så nu vet ni hur min dag kommer se ut men innan allt det ska jag städa och käka lite hade jag tänkt!
Cya later/ Micci

im lovin it..

hej kära läsare!
har varit lite off nu på sistonde för att det har hänt mycket i skolan och vi har varit på läger som sagt, vi hade det ganska trevligt och roligt.. gårdagen var väll inte så intressant eftersom att man var riktigt trött efter lägret och man ville mest sova och vara lite med familjen och äta lite ben & jerrys, så himla gott. nog om gårdagen, idag ska det bli lite roligt i viken och träffa några vänner och ha roligt med dem får man hoppas på, det är nog det ända som händer idag i alla fall. men nu ska jag fortsätta snacka med miccih i telefon och lite senare, framåt kvällen ska jag duscha och göra v mig!
ni får ha en toppen bra dag med åskan, xoxo.
Marielle♥

Dålig upddatering

Sorry för den ur usla uppdateringen men jag har haft noll lust, men imorgon ska jag försöka blogga mer och Marri oxå hoppas jag. Ska försätta skypa med massa folk kan bjuda på två bilder från lägret så länge!
PUSSS/ Miccih
Lovar att lägga in fler bilder sen, för min dator laggar sönder just nu och jag är allmänt trött så det får bli imorgon isåfall!

10 SANNINGAR!

  1. Vi tycker att Pistachia har det absolut godaste glasserna!
  2. Vi båda är väldigt skämtsamma av oss
  3. Vi har båda likadan humor vilket betyder att vi skrattar åt saker andra inte kanske tycker är så kul
  4. Ibland kan vi tjaffsa över saker som är viktiga, men vi blir alltid kompisar igen efter en stund
  5. Vi brukar skicka bilder (mms) där vi ser helt retarded ut och skrattar röven av oss (oanvändligt material)
  6. Vi har båda väldigt lockigt hår, fast plattar det oftast
  7. Vi har båda väldigt stora förväntnigar inom framtiden!
  8. En av de bästa serierna på tv är Family guy tycker vi!
  9. Vi tycker båda att charm är en viktigt del hos en kille
  10. Vi samma smak på killar vilket både kan vara positivt och negativt!

i feel like upside down.

- nu är det dags för läger och det känns riktigt roligt, men samtidigt lite pirrigt och lite olika förväntningar. som sagt mycket kan hända under en natt & dag, konstigt men sant!

mamma ska köra mig och miccih strax och jag håller på att packa den sista packningen och än så länge känns det inte stressigt. vi ska sitta 2-3 timmar på bussen så där kommer det nog vara antingen långtradigt eller riktigt roligt. men vi kommer inte kunna uppdatera jätte jätte bra, men kanske lagom bra i alla fall, så förvänta er inte så bra uppdatering från oss, men några inlägg kommer det säker & tidsinlägg. men nu måste jag skynda mig så att jag hinner packa ner tandborste, borste och kudde. puss på er så länge!

Marielle♥

Look at me nooow

»HEJSAAAAAAN!

Har haft en toppen dag idag!
Började med att jag hade en riktigt chill dag i skolan där vi hade hemkunskap sista 2 timmarna av dagen!!
När jag kom hem skypade jag med Marielle och vi kom överens om att vi skulle till city gross och köpa lita godis med min mamma! SÅ nu har man massvis av godis och håller på att packa (vilket inte går bra!) och samtidigt snackar jag med Marielle, kommer jag aldirg bli klar i denna takten.. Hatar att jag är så seg, har myckt kvar att packa ju. Ska i alla fall försöka göra något tidsinställt inlägg tills imorgon ifall jag hinner dvs.
Nä nu skriker mamma på mig att jag ska bli klar, får ta mig o kragen och raska på!!
PUSSSSS/ Miccih

Outfit

Dresscode:
Kofta: Kapphal
Linne: H&M
Tunika: Gina Tricot
Byxor: BikBok
Armband: Thomas Sabo, och klocka(syns inte på bilden)

Packning

- packar för fullt och det går bra nu!

var nyss och köpte godis med miccih på city gross och det var najs, lite godis till lägret är väll inte fel.
innan det så bakade jag kladdkaksmuffins, riktigt gott & man känner sig jätte "nyttig" nu också ju. jag har fortfarande nackspar och det känns mindre bra ju, eftersom det gör svin ont och jag har haft det i två dagar. men vi får hoppas att det går över inatt ju. känns som om man inte har gjort inlägg på ett tag, vi får ta och bli bättre på det känner jag, så att våra läsare blir nöjda. men nu ska jag packa vidare så att jag blir klar med min packing, xoxo.

check lista: √= klart   ..=inte klart
  • godis & läsk √
  • bh & trosor  √
  • mjukis/mjukiströja √
  • tröjor & byxor  √
  • strumpor  √
  • skor ..
  • smycken ..
  • täcke/filt/kudde ..
Marielle♥

Jag gråter bara i regnet

Tjenare, har inte bloggat för min dator har krånglat, nog jobbigt må jag säga!
Har i alla fall haft en relativt bra dag i skolan, jobbigt att lyssna på vad lärarna snackar om varje lektion blir att man tröttnar lite faktiskt.. Nä men det är ändå bra med intro veckor, no homeworks me like!
Måste bara påpeka att vi ska på läger på onsdag till torsdag riktigt roligt ska det bli, de finns pool och sånt där.
Får hoppas på att alla 9:or får sova i samma rum bara. Så det kommer bli dålig uppdatering där, men vår kompis Ebba (www.ebbagreen.devote.se) skulle kanske ta med sin dator så det finns en liten liten chans att vi kan blogga där uppe, yeay!
Nog om det, snart börjar svenska hollywood fruar så jag ska ladda upp med ett glas bubbel vatten och lite popcorn, fint ska det va!
PUSSS/ Miccih♥

-

nackspar (stavning?)
har sjukt ont i nacken och kan knappt röra den, har inte kunnat röra den alls idag faktiskt, sjukt jobbigt!
känns som man äter sjukt onyttig mat nu för att man inte kan göra så mycket förutom att titta tv. miccih har inte gjort inlägg idag och det är antagligen för att hon nog har fotbolls träning idag och som ni vet så ska jag börja på zumba två gånger i veckan, trosdagar & söndagar så det ska bli fett najs och grymt bra träning. jag och miccih har ju pratat om att börja på fotboll, men när jag tänkte efter så är jag inte direkt den här fotbolls bruden längre för det var ju några år sedan jag gick på fotboll, men vi får se senare framåt vad som händer. jag kanske ändrar mig, man vet aldrig med mig.. men nog snack om det, jag ska nog gå upp och sova lite eller titta lite på tv, puss på er sötnosar.

Marielle♥

Ska snart lägga mig!

Min bror är fortfarande på mitt rum och tittar tv, men när han stuckit ska jag stänga ner datorn och förbereda mig för sängen. Skola imorgon så det betyder att man ska upp i tid, det är typ det värsta med skolan tycker jag att man inte får sova hur länge man vill eller att man måste lägga sig i tid.. Aja som ni säkert kommer märka så blir det dålig update imorgon då blogg.se inte har någon app för iphonen. Nä nu har jag inget annat intressant att skriva,
så godnatt på er så hörs vi imorgon!

Puss/ Miccih♥

Dagens outfit

Marielle♥

dusch-dags

Marielle♥

Fruktsallad



› toppen bra med nyttigt, detta är min lunch/mellanmål. det känns bra & ibland är man extra duktig och håller sig borta från onyttig mat, duktig flicka!

denna dagen ska jag spendera med miccih och vi ska fotta lite idag, antagligen. men annars hittar vi väll på något annat roligt, jag ska bara göra v mig och det innebär att jag även ska duscha. jag måste gå ut med min hund också men vet inte riktigt om jag ska göra det innan jag ska duscha eller efter för han behöver VERKLIGEN gå ut och gå den stackaren.

jag & miccih har även pratat mycket om personligheter m.m. & det var väldigt intressant kan jag säga men samtidigt väldigt förvirrande, inget mer om den personliga delen kanske. kom även på och tänka att vi har skola imorgon och det känns faktiskt ganska skönt nu när skolan har börjat och så, men det kommer bli jobbigare efter våra introveckor ju, då blir allt allvarligt och tufft igen! ps. sorry för att jag inte visar någon bild men min data laggar..

xoxo, marielle♥

What goes around comes back around

Tjenis!
Idag är det söndag vilket menas med att det är skola imorgon, yeay..
Hade egentligen velat sticka och kolla på HIF idag men det ville inte Marielle, så jag får se hur det blir med det!
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske fotta lite med Marri ifall hon vill, eller så blir det kanske bara att slappa och förbereda sig för en ny skolvecka. Vet i alla fall att jag ska duscha och sånt idag, brukar ju alltid ha "hemma-spa" på söndagar i vintras, kanske ska börja med det igen för det är ju riktigt skönt!
Nä nu ska jag sluta babbla och gå och göra en kopp te istället!

PUSS&KRAM/ Miccih

-



- YOU'RE SO FAKE THAT YOU MAKE BARBIE LOOK REAL


Hemma igen!

↑Bild sen i sommras, konfirmationen!
TJENA!
Har precis kommt hem från en promenad med Marielle, blev väldigt mycket snack om grejer vi inte brukar snacka om. Så ja där satt vi på en kull i Leerberget och snackade i timmar kändes det som. Men ni är vi (iallafall jag) hemma, GÖTT! Haha, nu ska jag ta bort sminket och sedan stänga av datorn för att sedan titta på en film, myss!
God natt och sov nu gott och vila ut er för på måndag är det skola igen (för de flesta).
LOOOVVEEE/ Miccih♥

natt promenad med musik

----------> drar ut med miccih på en promenad, natt-promenad!
ses senare guys, love yaa..



Marielle

I just want to runaway from these lies


» Bild jag inte lagt in sen fotodagarna!

Ligger just nu i sängen oc ska antagligen träffa Marielle snart.
Hade tänkt köpa lite godis kanske, vet inte riktigt men är sjukt godissugen!
Blev sur på pappa innan för han käkade pp mitt kexchocklad jag hade sparat, haha åh.. så det gick ut över alla andra (min ilska). Så löjligt egentligen men för stunden vart jag rasande, orkar ju inte gå och köpa nytt, men man får väll börja röra sig mot preem innan det stänger!
Ni får ha det la gött!

LOVE/ Miccih

promenad


- har varit på promenad och jag har även varit och lämnat filmen som vi såg igår, vi såg never say never..

men nu är jag helt slut och har jätte mycket träningsvärk, jag hade tänkt att göra egen mat och det är ris, kycklingfile med currysås, riktigt gott! jag är faktiskt jätte bra på att laga komplicerade rätter i och med att mamma jobbade ännu mer innan och vi fick ta hand om oss själva och då fick jag laga mycket mat själv, så det är väldigt positivt att jag har lärt mig laga mat. men nog om mat, jag & miccih ska kanske träffas ikväll allting beror på henne om hon orkar eller vill, är lite små trött för promenaden och all träning man fick. eller så träffas vi bara imorgon, vi får la se ju. en annan grej att snacka om är att jag ska börja på zumba! riktigt taggad men samtidigt tveksam eftersom när jag testade en annan gång tyckte jag det var jätte jobbigt, men jag ska nog klara det. men nu ska jag börja på min mat, kanske till och med fottar hur det blev. ciao

Marielle♥

Don't cry over someone who wouldn't cry over you


Har inte uppdaterat idag vilket är väldigt dåligt men jag har helt enkelt haft annat för mig.
Jag har städat och donat och efter det gick jag ut i min kära trädgård fotta lite sen har jag TRÄNAT, duktigt tjej!
Har gjort massvis av situps, olika övningar och till sist har jag spelat lite fotboll!
Nu hade jag tänkt göra några övningar till sen hjälpa mamma att laga mat, blir kräftor till förätt sen vet jag inte vad mamma hade tänkt ha till efterrätt men säkert något riktigt mumsigt!
Vi hörs senare, cya!
PUSSS/ Miccih

the rules that own me

love was ones love but today it's just fuckt-up.

chacha, här är jag igen och skriver. jag har inte fixat mig ännu eftersom att jag inte kunde komma till miccih ännu för att hon ska städa sitt rum och hon var lite upptaget med annat nu, men vi ska ses senare. så just nu är det facebook och musik för min del, men känner att jag ska börja göra v mig nu så att man är klar redan när jag kan komma, men vi får se vad vi ska hitta på idag ju, hoppas på något trevligt. det kanske kommer upp några bilder från systemkameran senare ikväll, vem vet.. miccih hade i alla fall tagit lite bilder innan imorgon när jag skrev med henne på chatten. men nu ska jag i alla fall göra mig sminkad och ta på mig lita kläder, puss på er alla!

Marielle♥

the future is soon coming for me..

...

en bild som inte kom in bland alla foto bilder..

GODMORGON
denna dagen verkar bli en lördag med bra väder, i liiike!
men idag har jag inget planerat osv, men som vanligt så ska jag få tag på miccih eftersom att jag inte har en mobil så får jag försöka få tag på henne via facebook, så ska logga in där och sedan ska vi bestämma vad vi ska hitta på idag, säkert något roligt. Jag hade tänkt mig att vi kanske skulle få tag på Nathalie för att träffa henne och Mevlyde i och med att mevlyde är hemma nu, yeay! har saknat den lilla tokstollan, puss på dig.. men har inte så mycket mer att skriva om förutom att jag precis har ätit frukost och att jag strax ska börja göra v mig för att dra till miccih senare, men såklart ska jag bara få tag på henne. måste även säga att jag & miccih har funderat på att göra en låt men vi söker någon som kan mixa på en macbook som jag har och fixa låten och sånt, eftersom att varken jag eller miccih kan mixa på GarageBand, så om ni hade velat hjälpa till så HÖR AV ER ;)
men nu ska jag fixa lite här på datan och sedan göra v mig, puss på er ciao.

Marielle♥

GODNATT


cool bild? i think it's awesome guys..


- ska gå och lägga mig strax, ska bara borsta tänderna och allt sånt innan läggdags!
dessa bilderna vid motorcycklen var väldigt grymma och det fanns många fler, tufft..
det var ett tag sedan vi skrev här på bloggen, känns det som i alla fall, det är nog för att vi har varit så upptagna med skolan och att lägga in bilder och även att ta massa bilder. allt sådant tar sin lilla tid, men nu är vi lite mer back on track i alla fall.. det låter väll toppen? hoppas ni gillade bilderna, annars blir det smiiisk, skoja men vi hade roligt medans vi tog dem så det är ju det positiva och med bra resultat så är det ju ännu bättre.

vi ska nog börja ta fler bilder om vi hinner och en annan viktigt grej att påpeka är nog att berätta att vi troligen stannar på blogg.se i och med att designen och headern och allt är mycket snyggare och bättre på blogg.se än på devote.se.
Ni får gärna ge era åsikter om detta, asså vilken utav devote & blogg som är bäst.
BLOGG.SE ELLER DEVOTE? ni får bestämma..
men nu får ni ha det så bra för nu ska jag skölja av min mask och strax efter det gå och sova, xoxo.

Marielle♥

Fotodag- del3

'
LOVE/ Miccih.♥

Fotodag- del2

LOVE/ Miccih

Fotodag- del1

LOVE/ Miccih

i just came to say Hello

~ sorry för den dåliga uppdateringen, vi har tagit bilder nästan hela dagen!

som ni vet så har det ju varit första skoldagen idag och det var lite små nervöst för min del och även väldigt märkligt. nu är jag hemma från en storslagen dag med miccih och alla, jag och miccih har bakat, fotat, snackat och lagat mat. vi fick jätte många bilder och väldigt vackra bilder, miccih kommer säkert lägga upp väldigt många och även så ska vi snarast skaffa en ny header med hjälp av någon kunnig i och med att jag och miccih inte är så bra på den delen men vi kan ju mycket med designen, men headern är inte jätte enkel. jag ska också fotta mina nya trosor som jag fick av mamma, kanske inte i och med att det kanske inte är sååå jätte nödvändigt, men så ni vet så fick jag 5 nya spets/string trosor av mamma och dem är skit snygga! men nu måsta jag fortsätta titta på tv och strax ska jag fixa mig för sängen för att göra mig redo för nästa skoldag, xoxo.
Ciao..

Marielle♥

school tomorrow..




- HEEEJ!
imorgon är det ju skola och man är ju lite små nervös, men det ska bli spännande..
känns lite overkligt och konstigt i och med att det var ett tag sedan man var i skolan och så. men nu är klockan 23.30 och jag ska bara borsta tänderna och smörja in mig med body lotion, som sagt så har jag och miccih varit och solat, sjukt roligt för vi låg i samma solarium haha, men vi fick väll lite färg. IMORGON:
  • duscha
  • ta på sig kläder
  • sminka sig
  • föna håret
  • platta håret
  • äta frukost
  • gå till skolan
sedan är det dags för skolan, skol-dags som sagt. så jag ska gå och lägga mig nu efter att jag har borstat tänderna, smörjt in mig och gått på toaletten, sedan är jag heeelt klar för sängen yeay!
puss & kram på er alla sötnosar, xoxo.
Marielle♥

Next up: sängen

Kom hem från ett tag sedan har träffat marielleis och har nu smörjt in mig med Dove och ska snart krypa ner i sängen och titta tv ett tag innan jag släcker den för att sova. Börjar 10:30 imorgon så det är inte så tidigt, går väll upp 9 eller halv 9, har ju lockigt hår och sånt så måste fixa det imorgon. Ska bli riktigt kul att träffa kompisarna igen har saknat dem, ska ta ett glas vatten sen börsta tänderna!
Hörs imorgon, men det blir dålig update då vi inte har mobilblogg (sorry)!
Pusssss/ Miccih
↑ Bild sen i vintras, söta ;)

tv hela dagen!

- kim and kourtney take new york
tittar på alla avsnitt nu, jag älskar alla deras "serier".

idag är det värsta slapp dagen för min del, idag hade jag velat gå en promenad till citrus för att sola lite, för då får man lite motion av att gå fram och tillbaka till höganäs, men näää då! hade inga pengar hemma och mamma jobbar, en annan grej som jag har försökt med är ju att hitta snygga kläder tills imorgon, men hittar inget och dessutom vet jag inte vilken tid vi börjar imorgon, men nu ska jag fixa lite grejer och se om jag ska gå en runda med arrax kanske, ska ta lite chips hahahaha har ätit jätte onyttigt nu på sistonde. ska ta mina p-piller klockan 8 så det är snart, och - ja jag har fått lite bättre hud av mina p-piller, det känns lite bättre i alla fall och det kommer kännas ännu bättre om några veckor, nu ska jag ta chips.. ni får ha de la bra allihopa!

Marielle♥

ice cream

- so goooooood! i love ice cream, så himla gott asså..

nu ska jag äta lite god glass, tycker jag är värd det & jag har ätit massa skit denna veckan så what evaaa!
men ni ska jag titta lite på tv & äta glass, men en annan viktigt sak är ju att vi börjar skolan imorgooon, hemskt ju. känns inte som om det är skola imorgon men man får väll bara ta det som det är ju. Jag har letat efter kläder tills imorgon och till andra dagar för att få bra outfits nu till skolan, men det är faktiskt sjukt svårt. men ja nu har jag snackat klar, blir jätte sugen på glassen som är bredvid. ni får ha det riktigt bra, puss på er sötnosar!
Marielle♥

Much to do!

Tjena bloggen!
Dålig uppdatering idag iknow men skolan börjar imorgon så man måste förbereda vissa saker!
Är fortfarande inte klar hade velat sola men vädret är ju inte på topp så det sket sig, men hade tänkt duscha snart också och sen fixa det sista!
cya later! / Miccih

Nya booths/kängor


- fick dessa underbara kängorna av min syster Alexandra, tack så mycket!
dem kostade 399:- då hon köpte dem och dem kommer från skopunkten, sjukt snygga, love it..

tycker jätte mycket om känger/booths nu till hösten, våren och vintern för det är jätte snyggt.
skorna gör en hel outfit, man ser mer rockig och häftig ut tiptop •
vill ännu en gång tacka min vackra syster som är så himla snäll mot mig, alltid så himla snäll, big love to you.
men nu ska jag återgå till mina chips och mitt drickande av mjölk med ett sugrör, puuuuss på er.. 

Marielle♥

SVAR PÅ FRÅGOR!

Anonym om VILL HA!:
Vart kan man köpa dom jackorna? 
Fin blogg

Svar: Dessa hittar du på NP' Z Konfektion och Nilssons Mode i Helsingborg, tack så mycket!

Anonym om VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! ♥:
Vart kommer skorna från? :)
Svar: Skorna kommer från skopunkten! :)

(Till nästa gång skulle det vara bättre ifall ni skrev vilka ni var.)
/ Miccih ♥

VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! ♥


RIKTIGT SNYGGA, TACK MAMI!!
LOVE/ Miccih ♥

shopping


80:-
lager 157

80:-

159:-

shoeme / www.shoeme.se

Marielle♥

outfit & facelook

·
- look great today, sun glowing today!

idag ska jag hämta mina nya kängor ,bruna skin kängor. lycklig tjej!
jag tar foto på dem sedan så att ni får se dem, internet bild eller foto från Photo Booth. men vi ska också slänga bort gamla grejer idag för att jag vill ge bort mina kläder till andra som behöver dem, vi har rensat min garderob. Vi ska även köpa massa nya trosor för vi böhöver verkligen nya kan jag säga hahaha. nya snygga trosor, here we come!!! hahaha, men ska nog träffa miccih senare ikväll, vi kanske skulle ta foton med hennes systemkamera idag.. men nu ska jag fortsätta göra v mig och lyssna på musik och jag ska strax bege mig till soppan och sedan staden, YEAY » SEE YOU LATER BIATCHES! XOXO •·

Marielle♥

The summer is over..

Känns riktigt tråkigt när man tittar ut genom fönstret ser att solen skiner springer ut sen märker man att det är kallt, fun! Så nu ligger jag återigen i min sköna säng med mitt mjukis ställ och kollar lite bloggar.
Är riktigt sugen på att göra en ny header, en ny och fräsh! Vi kanske ska fotta idag om vi har tid det vill säga.. Ska snart platta håret hade jag tänkt och sen snacka med marri, pussss

Miccih ♥

Godnatt kan man säga..

- nu blir det mys framför tv:n med massa tända ljus som mamma har tänt och såklart har hon köpt hem coca-cola!
så himla gott med coca-cola, love it.

glömde säga hejj, men idag har varit en bra dag eftersom att mycket har bestämts och beslut har fattats. Jag och miccih ska börja ha bandet igen, men vi ska ha rep tider i höganäs/skolan så det blir utmärkt. en annan grej är att man har hittat sin nya stil, med lite mer "fin-kläder". jag har fått ett par snygga kängor utav min snälla syster Alexandra, bruna skin kängor! känns bra att ha det avklarat och gratis haha, sedan är det bara jackan för 1000:- kvar som jag så jätte gärna vill ha. och den ska jag verkligen ha, men om några veckor, den 25 augusti får jag mina nya pengar och då ska den köpas kan jag säga. men det jag ville ha sagt är att allt börjar falla på plats nu, känns super! im lovin it.. men nu ska jag inte snacka mer för nu är det tv-time, yeeeay mysigt.
han blev full på sin coca-cola. haha, ni får ha det bra hjärtan ≤≥
Marielle Back ♥

Myspys ♥


Ligger i sängen och myser med tända ljus och underbar musik, riktigt gossigt!
Glömde berätta att vi var i helsingborg innan på möte angående bandet och det låter lovande, ska bli skoj att se vart det leder! Kommer inte riktigt på vad jag mer ska skriva så jag får önska er en fortsatt bra kväll!
Pusss/ Miccih♥

dagens outfit

skor: bruna ugs..
Marielle♥

VILL HA!

ÅHHHHHHH, jag vill så gärna ha den längst upp i mitten den bruna, fast de andra är oxå grymt snygga!!!
Den bruna är så grymt snygg, jag dör. Fast den är rätt dyr men den hade hängt fint i min garderob kan jag säga!
Jag gillar också skinn jackan längst ner till höger, fast de andra är snyggare..
Vill testa den i verklighten och se hur den sitter!
Älskar Kenzaz stil på kläder, synd att det är så dyrt bara..
Ska kanske in till stan nu i veckan får checka den då.
Nu ska jag fortsätta dregla över kläder jag tittar på, pusss
Miccih ♥

Kängor från skopunkten

349:-
299:-

199:-

299:-

199:-

Heeej!
här ser ni massa olika kängor, som jag tycker ät riktigt snygga. Jag tror att jag och mamma ska dra dit idag och köpa ett par kängor om vi hinner. eller så åker vi dit någon gång i veckan, behöver verkligen ett par nya skor nu när mina svarta converse från vietnam är sönder, har para massa sommarskor så jag hade behövt ett par nya. hoppas mamma kan idag för jag älskar sådana skor, skit snygga! det gör faktiskt en del av outfiten.
dem jag mest vill ha är dem i skin och den sista bilden där skorna kostar 199:-
- gaaasch, love this shoes!
men ni får ha det bra, ska fortsätta chilla och se hur det blir med skopunkten, xoxo.

Marielle

Miss the time when everything was perfect

↑ Saknar tiden i Grekland i det sköna klimatet och det underbara havet som jag badade i HELA tiden.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Godmorgon mina vänner!
Hörde ni åskan inatt? Det gjorde jag i alla fall och jag kan ju säga att hela huset skakade, utan krydd.
Hade det i alla fall roligt igår fast det blev lite rörigt haha. Vi gick från lerhamn till nyhamn i ös regn, smått blöt man blev. Och sen när vi väl kom fram till han vi skulle vara hos gick den sista bussen om 10 min, så vi gick i onödan, GÖTT! När vi hoppade av bussen kommer världens skyfall, haha det såg ut som jag had duschat när jag
kom hem. Men trots regnet hade jag ändå det kul med lite folk.
Nog om gårkvällen, känns som hösten börjar komma nu eller hur? Man har köpt in höst kläder och ska snart köpa ett par boots/kängor, det ända jag gillar med hösten är typ kläderna LOVE. Och nu är det bara 3 dagar till vi börjar SKOLAN, 9;an nationella, åh kill me. Men jag har bestämt mig för att ge gärnet i skolan och verkligen ge allt. Nä nu ska jag sluta babbla och förstätta kolla tv och vara inne på datan!
Ha det la gött så länge!
PUSSS/ Miccih

Gör v mig!

Har precis duschat och håller nu på att göra v mig -plattahåret, sminka mig och välja kläder!
Måste käka något litet också och städa undan på mitt rum sen är jag klar.
Ska gå och dricka cola som Marcus just kom hem med läskigt gott.
Pusss/ Miccih♥

the world i wanna live, i'ts crasy.

- crazy for you, i feel it inside.
DAGEN:
duscha                √
göra v mig           √
stan & pistachia    √
grillfest i nyham   √
.. bra dag idag, kanske. man får alltid hoppas, dagen har ju ganska mycket att bjuda på. varför vi åker till stan är mest för att det var ett tag sedan och att jag är jätte sugen på glass, speciellt pistachias glass, så himla gott!
men just nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik och jag ska strax gå och duscha, ska även raka benen och fixa/fräscha till mig. ibland har man sådana "spa dagar" att man vill göra sig lite extra fräsch, detta är faktiskt en sådan dag, haha. men nog snack om dagen, man tänker ju mycket på att skolan börjar eftersom att jag börjar om 5 dagar, lite nervöst.. men det ska ändå bli riktigt roligt, är riktigt taggad för jag vill vara så positiv och göra bra skolarbete eftersom att det inte blev så förra året och att jag var så trött, men det ska vi nog ta och fixa! men nu ska jag vara vid datan lite till och sedan bege mig till duschen. ni får ha en riktigt bra dag, puss på er.

Marielle♥

I will never found someone like you ♥

Hej bloggen!
Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag gjort fast det blev lite sent...
Och Marri sorry för jag inte loggade in men jag var där uppe och tittade film och glömde mobilen här nere..
I alla fall ska jag nog grilla idag(?) får se hur det blir men Matilda frågade så varför inte, men som sagt får se hur det bli med det! Har inte så myckte mer att skriva mer än att vi ses later!
Pusss/ Miccih


nothing to night



- vi drog ut på en prominix och vi kom hem för ungefär 25 minuter sedan.

ville egentligen träffa några roliga typer, men vi drog hem. miccih logga in på skype/facebook, du vet om att jag inte har mobil, så jag hoppas inte du sover.. then i kill you, booring! du kanske är trött sedan gårdagen sorry.
men nog om det, just nu sitter jag vid datan och har tråkigt vill egentligen att miccih ska logga in på skype så vi kan snacka, och om någon har skrivit något till henne på mobilen i och med att jag inte har någon mobil, så tråååkigt utan mobil. yeay, saknar den as mycket. men nu ska jag lyssna musik och vara inne på datan lite mer sedan ska jag nanna kudde, så ni får ha det så bra puuuuss.

Marielle♥

Ut på en promenix

Nu sticker jag och Marielle ut på en promenad, hurtiga cheyer!
Hörs senare, puss/ Miccih ♥

Shopping sen igår!

Detta köpte jag alltså igår på väla utom de två sista bilderna som jag köpte på Lager 157.

(Tyckte att man inte riktigt såg hur tröjan verkligen såg ut på bilden så tog två fotton som man kan ha den)
Puss/ Miccih♥

dålig update

Marielle

det blir lite dålig update ibland för att man inte kan mobilblogga från blogg.se
men nu är vi tillbaka igen, vi var ute länge igår och sedan sov vi över med Knut. innan det träffade vi Linus så det var ju trevlig kväll, men jag ska börja göra v mig för att jag ska & miccih ska träffa Benne och Linus. trevligt med att träffa folk i alla fall.

en annan rolig grej är att jag har börjat med mina p-piller för 2 dagar sedan och jag är jätte glad för det hjälper min hudsjukdom. dem kommer inte funka helt för direkt efter 1-2 månader måste jag ta ett par väldigt starka piller som kommer att funka helt och hållet, så det känns jätte bra, man får bara hålla ut.
jag kan skriva lite om problemet med min hud, det handlar om en hormonrubbning som jag har. det är att jag inte tål kill hormonerna, och det betyder att jag även inte kan bli gravid och tar inte emot sperma, man kan bli gravid men det är inte jätte enkelt och till slut får man antagligen livmoder-cancer som min mamma fick, men medicinerna som jag tar hjälper mot allt detta så jag är väldigt glad över att vi upptäckte det tidigt som många i släkten inte har gjort, nog snackat om hud och allt. ni får ha det så bra läsare.
puss&kram

jag vill ut.

- miccih & jag ska ut, även om du inte vill miccih!
kan vi inte bara dra ut, pallar inte vara inne mer. fast att klockan redan är 21.45
har haft 2 slapp dagar nu, pallar inte vara inne, haha fick sånt ryck nu..
vi träffas någonstans, logga in på skype baby, jag är strax klar och jag ska bara ta på mig några bra kläder.
pusssss.

Marielle♥

Party, all day all night..

.....
my last words are yours, you fucker •

i wanna be a rockstar!
Marielle ♥

brother from another father

» saknar dig bror, du är borta & du han aldrig komma ut..

i will never forget you, i hope i meet you in heaven and see how you look.
if you sould be an angel or a little devil, would loved you anyway.
i always wanted a brother, and then mammy said that i should.
you are steel ment my big brother!
brown eyes or blue eyes, brown hair or blond hair.

thinking about you every day, just that you know.

Marielle ♥

Next up: Väla

Sticker till väla snart ska bara städa undan här hemma sedan samla ihop mina grejer.
Visar antagligen senare vad jag köpt ifall jag får in bilderna från systemkameran!
Men jag får önska er en fortsatt bra dag så ses vi antagligen ikväll eller imorgon!
Love/ Miccih



Dagens outfit

music & computer..

- skööön musik..

spotify, the beeest! slapp dag idag då, kör hårt. jag och syrran hemma och slappar. data, musik, tv och m.m.
vill dra till stan imorgon, snart är ju sommarkortet slut. jag ska fråga miccih om vi kan åka någonstans imorgon eller på söndag, vi får se vad som händer. ska nog laga någon god mat med systern min. en annan sak att skriva om är nog om hur tråkigt detta sommarlovet har varit och kort! dags för skola om 7-6 dagar då ju. tagga haha, men det ska väll bli roligt att träffa alla, ni får ha det toppen!

Puss & kram, Marielle♥

BACK ON TRACK!

Sådärja då börjar vi blogga här istället vilket känns toppen då vi kan lägga in bilder via datorn, GREAT!
Nu när vi bloggar här får man tillbaka minnena från i vintras, saknar den tiden lite faktiskt..
Glöm inte att ni fortfarande kan kommentera och fråga saker ni undrar över!
Nu ska jag börja göra v mig men vi hörs senare!
/ Miccih♥
↑Bild sen grekland visar fler sen!

WE ARE BACK AGAIN

- vi är tillbaka igen, men vi ska bara blogga här ett tag antagligen.. davote dampar och min mobil är på lagning så det är svårt att hinna göra inlägg och jag kan absolut inte göra några inlägg förutom att ha massa gamla bilder. så vi bloggar här istället!

det blir prima ju, men var beredda på att vi kommer byta om cirka 1-2 veckor. jag kommer i alla fall blogga här, troligen miccih också. Det känns mycket bättre här för tillfället. men nog snackat om devote och blogg.se
gårdagen var trist, men kvällen var däremot spännande för vi fick massa kläder från mina äldre syskon som har skit snygga kläder. Men det ända problemet är att jag inte får plats med alla kläder i garderoben, håller på och städar och sånt idag. Senare ska jag och miccih kanske ses, vi får la se. En annan viktig grej är att jag har börjat med mina p-piller till min hormon-rubning (hudproblem/hudsjukdom) känns super!
men nu ska jag lyssna på musik och senare gå upp på mitt rum för att städa.

PUSS & KRAM.
Marielle ♥

I am who I am and this is me♥

RSS 2.0