har valt att stå utanför -->


- jag skiter i alla falska idioter & satsar istället, kommer göra ont men växer samtidigt!

hejhejhejhejhej, så många hej borde det vara eftersom att vi har inte gjort några inlägg från datan på hundra år? skit dålig uppdatering, börjar själv bli trött på det. Jag & miccih är antagligen alldeles för lata. Vi försöker fortfarande fixa lösningar så att vi båda hinner, vi får se om vi ändrar till devote. kommentera om ni vill att vi ska byta eller vara kvar ;) tycker ni är lite för fega, hahaha. men just nu sitter jag vid datorn och tittar efter klänning till bröllopet som är till den 11 november. Tittar på nelly.com där finns det sjukt snygga skor och klänningar, ta en titt. Måste i alla fall skynda mig att välja klänning så att jag hinner få frakten innan och lämna tillbaka den om den är ful, så nu ska jag titta vidare pusspuss!

Marielle♥

JUICY COUTUR♥

TACK PAPPA FÖR PARFYMEN!!♥

/ Miccih

Cookie Dough

Hejsan bloggen & ja jag vet att vi har dålig uppdatering, it sucks! Men vi försöker komma på en lösning, vi jobbar på det helt enkelt.. Innan kände vi att vi var tvungna till det och att det var mer intressant förr, men vi ska göra vårt bästa för att blogga, promise. Men nog om det, vi inviger hösten med en Ben & Jerry. Vi sitter även & tittar på Grey's anatomy, mysigt! Men nu ska vi återgå till samtalet och titta på tv, kram&kyss.

Time to say goodbye.

- sorry för den sämsta uppdateringen!

Vi har börjat fundera över bloggen och sånt, ska vi fortsätta? Ska vi byta? Ska vi stanna, osv. Jag har INGEN aning om vad jag ska skriva om längre, känns tråkigt att skriva om vad man har gjort om dagarna liksom. Det står i alla fall heeeelt stilla, skriv gärna vad ni tycker vi ska göra med bloggen!

Nog om det, fredag imorgon sedan höstlov och direkt efter det 2 veckors prao, SCORE!! Ska vila upp mig nu på lovet hade jag tänkt mig, har inget inplanerat ännu så får helt enkelt ta allt som det kommer.

Appropå ingenting måste jag sova strax, alltså ska jag springa in på toan och borsta tänderna och hela det köret!
Cya people!/ Miccih

 

Kommer sakna dig Ellen, sola extra mycket åt mig!

Otono

Hejsan små gryn!
Sitter just nu utanförspanskan & har blivit utskickad, eftersom att jag inte kunde spanska provet, suck. Och jag sa också några korkade ord, hihi. Så här sitter jag och lyssnar på musik och spelar lite spel på mobilen. Då får man ju lite rast, Yeay & lite frånvaro som jag inte behöver mer utav eftersom att jag ofta kommer försent, craaap! Jag som vill in på Lunds musikal gymnasium. Men får väll nöja mig mer Melissa Horn - jag saknar dig mindre & mindre.

Marielle

Sjuk -.-

Ligger i sängen och mår inte speciellt bra, har feber och huvudvärk.
Hatar att vara sjuk, är faktiskt hellre i skolan än att ligga hemma och inte göra ett smack.
SKA till skolan imorgon, måste måste bli bättre! Försöker göra klart hemkunskapen i alla fall.. Åkte ju till natha klockan 10 i lördes för att vi skulle göra hemkunskap, kul liv haha!
Så det blev inget annat än att jag o natha satt nästan hela söndagen och lite på lördagen med hemkunskapen i högsta hugg, fml typ..
Nä nu ska jag försöka äta något, är lite hungri..
/ Miccih♥
haha hittade dessa bilderna och gjorde ett college saknaaar!
Love u marri slarri ♥

När ljuset slocknar, tänder jag det

-

-when you stop being a asshole, i'll stop being a bitch.
Miccih♥

Sleep-time!

Ska sova nu, hörs imorgon!
/ Miccih

Några ihop klippta outfits!

 

Klippte ihop några outfits från mobilen.

Hade tänkt göra ett bättre från datorn men det får bli en annan dag!


Tjenare på er där ute!
Förlåt för den urusla uppdateringen har haft för mycket läxor och för lite fantasi!
Men jag ska såklart försöka bli bättre men, allt plugg ta över min lediga tid.Det blir nästan så att man går till skolan kommer hem, läxa, kanske snackar lite skype sen sova,det blir ju ikke kul att läsa eller vad säger ni??

Men jag ska i varje fall bli bättre på att ta bilder med system kameran, för bilder är väll alltid kul att titta på, haha!

Nä men nu ska jag försöka snacka lite med folk om vad som händer ikväll, är inte på "mys" humör hah...

VI HÖRS,puss på er

/ Miccih♥

 

 

 

OUTFIT

- DAGENS OUTFIT, MARIELLE♥

im faiding

image description
tjena brudar & bananer! marri här, kom precis hem från skolan efter långa timmar av skrivande till No provet. jajamensan. & just nu sitter jag och tittar på massa olika program på tv, fun, fun, fun.. detta blir en liten slapp-dag utan massa läxor som vi har haft på sistonde. ska titta på filmer som min mamma kom hem med idag, puss puss på er.
Marielle♥

If you should stay



- i want to show the real me, unic side/the special me.

HEJ!
läget? Hoppas på super! Eftersom att det blir insparationskväll på kullagymnasiet. Jag och Miccih ska dra dit och titta en sväng, antagligen fler från ps också. Varken jag eller Miccih vill börja där, men vi ville ändå checka läget & träffa andra där. Miccih ville mest dit så hänger bara med, finns säkert något roligt där! Pennor? Haha. Men just nu är jag hemma och ska strax äta så att jag inte är hungrig ju, sedan måste jag skynda mig lite, "hurry hurry quike quike".. Puss puss love you.


Marielle

DAGENS!


Miccih ♥

OUTFIT & FACELOOK

Marielle♥

hoppet försvinner sakta men säkert..

image description
Är så otroligt trött på skolan och på mig själv.
Skolan tar kål på mig och den gör så att mitt självförtroende är nere på noll.
Fattar helt seriöst inte varför jag inte kan få in nått av det jag läser och skriver..
Sorry för detta otroligt tråkiga inlägg, ska nu försöka på nytt att göra dessa skolarbeten.
Kanske kommer ett inlägg senare som förhoppningsvis är roligare!
/Miccih♥

Jag saknar dig mindre & mindre..

 

 

HELLU

har bajs i huvudet på bilden, haha om det ändå vore så. Nej, men som ni kanske vet så bor min syster michelle i svalöv så hon kommer hem på helgerna. Denna helgen hade vi det trevligt och som ni ser på bilden så har jag en mask, en hemmagjord mask som är gjort av:

  • honung 1 matsked
  • kakao 1 matskedar
  • grädde/naturel matyoughort ung 1 msk (vispad)

rekommenderar detta stark, använd pensel att "strö" på med. super!

dagen har varit helt okej (som vanligt) I USED MY NEW JEANS TODAY? förutom det så hade vi gympa idag & jag hade hosta + förkyld + feber = toppen! riktigt jobbigt att vara sjuk, gillar nt att vara sjuk & vem gillar det egentligen? men just nu sitter jag vid datan och finish up med min bild---läxa som jag hoppas blir jätte bra. en rolig sak som pågår just nu är att vi har en "dammsugskille" här som gör reklam och städar hahaha.

 

Marielle♥

"GODMORGON"

... HEJSAN BLOGGEN!

lite halvt dålig uppdatering, men helt okej ändå. Som ni såg från förra inlägget så köpte jag ett par snygga jeans och en brun långarmad. Jag köpte jeansen på H&M för 399-499:- gillar dem starkt o dem sitter perfa som jag sa innan. Dem kommer verkligen inte bara vara i gardroben, dessa kommer att användas!
Igår så var Nathalie & miccih med Hjalmar & Vincent, jag skulle egentligen dra dit för jag hann inte åka med samma buss som dem. Men jag orkade inte senare, jag hade ju varit iväg ganska länge redan och jag hade ändå bara kunnat vara där ung i 1 timme. Men såklart så missar dem den bussen och dem åker hem klockan 1? kul ju, hahaha. Men just nu kollar jag på tv, my life as liz. Så nu ska jag vara lite social mot min syrra & hennes vän,
pusspuss på er läsare!

Marielle♥

Shoppat idag!

 

 

 

- Köpte denna långarmade bruna tröjan som passar perfa till ett par tajta jeans. Jag köpte oxå dem byxerna som ni ser på bilderna & dem sitter riktigt bra.


Ursäkta för den dåliga uppdateringen, har varit lite upptagen & sjuk.. Miccih har uppdaterat ganska bra medans jag har varit lite off, men ska bli bättre. Men i alla fall så var jag på väla idag och köpte lite grejer, sedan så stack vi och storhandlade, till sist beställde vi mc'donalds fooood, gott som satan var det! men nu ska jag fortsätta titta på film med michelle och hennes kompis som är här från internatet, puss på er & ha en fortsatt bra helg ;)


Marielle♥

just be the best, they will see.

 

 

Marielle♥

Ju mer dom spottar

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma
- kapten röd ♥

Miccih.

Got 2 love you.

DAGENS OUTFIT&FACELOOK!

Tjenare!
Ligger för tillfället i sängen och skypar litta och tittar tv, mys!
Hade bara tänkt ta det lugnt och vila nu när man inte har massvis av läxor.
Skolan idag var i alla fall rolig speciellt i slutet, kaozz!
Hade svenska prov och tro det gick hyffsat, grammatik är inte riktigt min grej om jag säger så haha..
Men det är bara att vara poritv och hoppas på det bästa, right?
Hade i alla fall tänkt äta snart och sen fortsätta att göra typ ingeting, fast det kan ju vara mysigt det oxå!
Kanske kommer ett till inlägg senare om jag hinner och orkar!
Vi hörs, puss på er!!
/ Miccih ♥

OUTFIT & FACELOOK

 

 

Marielle♥

 

Ni är bäst!

 

 

 

 

Bilder sen skolan, love u girls!

+ Marri såklart min lille ängel, hon stack innnan vi tog bilderna!

/ Miccih ♥

 

-

/ Miccih ♥

Right now:

- På bussen mot väla!

HEJSAN!
Är nu på bussen, ska byta mina hörlurar sen ta en fika med mami!
Ska snart av på Berga där mami hämtar upp mig. Lovar att blogga mer sen, puss på er!!

Miccih

STUDIEDAG

image description

- HOLA PÅ ER!

idag har vi studiedag, snacka om skönt eller? är på tiden att man får lite ledigt känner jag..
jag vaknade klockan elva - halv tolv, så jag har sovit skönt idag kan man säga. Sedan chillade jag framför tv:n med kanellbullar, mums.. åt nyss lite nudlar som jag gjorde och jag ska strax ta en lång dusch. Just nu tittar jag på one three hill, love it! men denna dagen har ju inte så mycket att bjuda på förutom läxor & tv + lite käck. på fredag ska jag & mammi till väla och köpa några saker eftersom jag verkligen behöver nya jeans, såklar fotar jag alla grejer jag ska köpa så att ni får se, puss på er läsare.

Marielle♥

Gjort frukost!

- nog gott må jag säga, själv gjort det sjäv också, duktig chey!

/ Miccih ♥

 

The pretty girl will soon come.

Naturlig & utan smink.
--------> hejsan svejsan LäSaRe!
Som ni ser på bilden är jag helt utan smink & jag har tagit min medicin i 7 dagar. det har redan blivit lite bättre och det kommer vara borta om ung 1-2 månader, men såklart kommer ju mycket vara borta redan om 1 vecka till eller 2.
Hur är det med er då? Har ni haft en lika skön dag som mig? Det får vi i alla fall hoppas. Från 0 - 10 poäng, ger jag denna dagen ..... 8,5 poäng! Det är faktiskt väldigt högt, & jag hoppas på ännu bättre imorgon & på fredag. För imorgon är det gympa + en bra schema dag, på fredag har jag tagit min medicin i ung 2 veckor & då ska min hud se bra ut, vi har även väldigt slapp dag på fredag. Sovmorgon & vi slutar tidigt! Längtar, och jag är riktigt taggad framåt. Nog om det, just nu ligger jag i min säng och myser med min tjocka katt Zorro som har otroligt mjuk päls. Innan åt jag min vita alaska, ben & jerrys sååå gott! Men nu måste jag fortsätta att kela med min katt som spiner förfullt. 

Marielle Back♥

We are soooo different.

- some people got it, some not. emty ◊ or not ♦...

Andra inlägget idag, good! jag vill även fråga er:
HUR MÅNGA INLÄGG VILL NI ATT VI SKA GÖRA UNDER EN DAG, PÅ ET UNGEFÄR?
kommenetera..

glömde säga hej!
just nu äter jag en äcklig pizza (nyttig) uhh. slapp-dagen har ju startat riktigt mycket nu med massa gamla/nya avsnitt av Plaine Jane, den är super bra! om det hade funnits i sverige hade jag lätt varit med där. men nu börjar massa andra serier, och ikväll kommer alla nya oxå, love sundays! nog om det. nu har jag ju gått på tabletterna i en vecka och det känns som det har blivit lite bättre & det kommer ju bara att gå bättre och bättre, det känns redan skönt att ha blivit av med en del skit i ansiktet, men som sagt - allt är ju inte borta, helt klart. Men nu ska jag dricka saft & bullar, låter ju lite ironiskt hahaha, puss på er sötisar!
Marielle♥


all these faces, it make me crazy


- hejsan alla "ny vakna" människor, godmorgon på er!

idag är det som sagt söndag och den blir en så himla skön dag eftersom att det är min ultimata slapp-dag. Då alla bra serier går och den är väldigt skön, man hinner göra alla sista grejer, tex läxa, städa och titta på tv. nog om det, jag ska berätta lite om min "tråkiga" helg. Fredag, myskväll. Lördag, tacokväll med alexandra, fredrik, mammi och michelle. Söndag, slapp-dagen. Detta är då min fantastika helg! men ska se det positivt, jag har blivit utvilad i alla fall, hahaha. men just nu sitter jag och lyssnar på - My Chick Bad med Nicki Minaj & Ludacris. Jag städar även lite här hemma medans michelle är hos sin kompis, såklart så får jag städa som vanligt hahaha. Men nu ska jag gå upp till vovven och gå ut en liten runda, puss på er alla bloggläsare..

Marielle♥

H Ö S T !

Canon 600D

/Miccih ♥



Letting go

Hallå godingar!
Förlåt för den sämsta uppdateringen på länge!
Hade tänkt göra ett mobil inlägg igår men det gick inte, riktigt störigt.
Får väll berätta nu vad som hände igår.
Först åkte jag, nathalie, hjalmis och winnie till väla där jag köpte en sak som jag tänkt visa senare.
Vi fick lite bråttom hem sen då vi skulle titta på rögle hemma hos Hjalmis i Mölle.
Väl framme så åt vi glass, snackade och sånt innan jag och natha åkte hem vid 10 tiden!
Idag så har jag varit hos farmor för hon hade namnsdag.
Ny har jaf varit hemma i typ 3 timmar och har inte gjort ett skit...
Får se om jag och Marielle sticker ut en runda ikbäll eller hur det blir, har ingen plekaste aning för tillfället.
Nu ska jag be mamma börja med maten, [email protected]!
puss på er! / Miccih ♥

bilder från igår..

image description
image description
image description
puss /miccih♥

kanske blir du & jag förvånade.


i think I will be succes, but what's happening next.

hejsan bloggen som inte blivit uppdaterad!
& jag vill gärna be om ursäkt för denna dåliga uppdateringen. "it will be better". det beror på om lilla miccih vill göra några inlägg, för jag har ju gjort många inlägg som ni ser och har sett, hoppas jag. nog om det, idag blir en mysdag/kväll. Mamma är och köper glass i stora lass & kakor till lilla mig. gott som fasiken är det, plus en film på det, kan det bli bättre denna fredagen? JA! det kan det ju, för ni som är sugna på att vara ute och ha roligt med "saft & bullar" hahaha. just nu spelar jag temple run, sitter vid datan och tittar på tv. många saker samtidigt ska det vara!

Jag sitter även vid min macbook och tänker på att steve Jobs har dött i cancer, tragiskt - rest in peace.
han är på macbooks första sida när man tar upp internet. hoppas dem fortsätter jobba på och gör lika snygga datorer, telefoner & allt annat. men nu ska jag nog sätta på lite musik på spotify och fortsätta med spelandet & myset". pusspuss! btw: miccih är på väla med några vänner så hon kommer förmodligen inte att gör inlägg fråns ikväll, eller mobilinlägg.
Marielle♥

Im of to helsingborg

 

→ Hejsvejs på er alla!

Som ni ser så ser ni lite mer av dagens outfit, med ett par stiliga hunters..

Som sagt är jag påväg till Helsingborg, ska vara lite på väla & ja jag vet, vi är lite väll sent ute, eftersom att klockan är typ 18.30, om inte mer. Men mammi fick ett litet ryck och då drog vi hit. Såklart så stressade jag så mycket att jag glömde läxan tills imorgon som är super svår och viktig! Crap, har inte gjort något alls utav det. Kommer få IG kan jag tänka mig, är man slarvig eller. Men nu ska jag lyssna spotify, pusspuss på er.

Marielle♥

 

OUTFIT & FACELOOK

- ÄVEN IDAG ÄR DET NATURLIGA FÄRGER, DET ÄR MIN SCARFS SOM SMITTAR AV SIG.

Dagen har varit ganska rolig och svettig, mycket spring! det som gjorde dagen lite tråkig var såklart att min vackra skatt inte var i skolan: MICCIH, miss you & krya ◊.  en väldigt bra sak är att jag har fått min medicin, yeay är riktigt glad för det! slipper mitt besvär strax och som ni inte vet så ska jag lägga in före & efter bild. det är ganska modigt enligt mig i och med att jag har stora besvär och har haft mycket svårt med det. Vill även säga att alla ni som har hudproblem, ta medicin! det är det ända som hjälper, speciellt för min del hjälper bara medicin. Jag föreslår Roaccotan för allvarliga finnproblem och Tetrasylin för lite mindre besvär. nog om det, nu ska jag koka lite nudlar med god kyckling smak, eftersom att jag är dunder hungrig. såklart "glömde" jag äta i skolan. Måste även säga att vi hade HLR i skolan oxå, väldigt intressant och jätte viktigt att veta, xoxo ciao!

Marielle♥

Hemma från skolan

Har hosta och feber, ska till vårdcentralen sen.
Bloggar mer senare!
/Miccih

seems like everybody got a price

- it's not about the money, money, money.

we don't need your money, money, money.

we just wanna make the world dance, forget about the price tag.


Marielle Back♥

 

people are people


& soon it will be my turn to take my wipe and make him in love, biatch.

hej igen guys and girls! uppdaterar ganska mycket nu känner jag, hahaha. den som ligger ↑ blev först lite fel men det ska det bli ändring på. just nu har jag ätit och är mätt, mamma kom hem med lite godsaker såklart ;)

förtillfället sitter jag och redigerar lite nya bilder & gamla, gillar att vara redo när det gäller. Känner för att komma tillbaka lite och börja blogga ännu mer, det som är svårt är att uppdatera när man är i skolan men det ska nog lösas. Men då ni tittar mest är nog när ni kommer hem så det är ju inte så farligt ju. Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan göra mig redo för - svärföräldrarna från helvetet! super-duper förväntningar på den serien.. verkar som en riktigt rolig & komisk serie, sådana jag gillar. & bara för att jävlas så måste jag ju även säga att vi har sovmorgon till klockan 09.30. så det är fett chill, puss på er sötnosar.

Marielle♥

TAGGAR ORIENTERING, fast ne..

Bilden tagen 12 maj, ser rätt taggad ut där va? Jag och Marielle skulle ut och springa den dagen..

Halli hallå från en hostande miccih!
Sitter i soffan här uppe med tända ljus och en kopp te, myspys!
Försöker krya på mig då vi ska ha orientering imorgon, haha sån otur att jag e sjuk just nu..
Har haft feber och hade magförgiftning för några dagar sedan, så min hälsa är inte på topp om jag säger så!
Fast jag har bittit ihop och gått till skolan ändå, hatar att bara vara hemma det suger!
BTW: tack marri barri för att du tänker på sjuka mig hihi, så gollig du är puss på dig! ♥
Nog om det, ska ta min nya hostmedecin snart och sedan käka middag som mamma håller på med just nu!
Lovar att göra ett till inlägg sen!!
pussss/ Miccih ♥

the new day will soon come.

→ medicinen har kommit! glad chey..

först vill jag börja med att säga -  att jag tycker synd om miccih! hon hostar hela tiden & är förkyld, krya sötnosen.
hon är för söt, just nu sitter hon och hostar i telefonen, stackare ussshh så hemsk för dig..

men nog om det, imorgon är man helt uppspeld för att vi ska ha orientering (eller inte). suck.. så himla tradigt och det värsta är att vi ska springa ensamma, om man inte springer ensam kan man max få G, så jag kör ett ensamt race! men dagens skoldag har varit helt okej om inte mer, har haft ganska roligt. skolan är ju inte så riktigt intressant, men jag försöker så mycket jag kan & det blir ännu bättre nu när jag har min medicin som jag ska hämta imorgon, GREAT! im ready, som sagt så är det bara väntan kvar. jag ska även till väla imrogon och antagligen få lite nya jeans och jacka m.m ofc. jag ska fotta allt jag köpte och lägga ut det på bloggen imorgon, så som jag alltid brukar glömma att göra hahaha. men nu ska jag äta min "nyttiga" billys pan-pizza.

Marielle♥

OUTFIT & FACELOOK

- här har ni dagens outfit, fylld med naturliga färger..

Marielle♥

KVÄLLENS OUTFIT!

Upp och hoppa, ligg inte och dra dig

- det är dags att fånga dagen!

Tjenare alla godingar!
Igår mådde jag s.k.i.t, har nog aldrig mått så dåligt sick! Det märkliga är att jag mår topoen idag och är verkligen laddad inför en ny och rolig dag!
Har varit vaken rätt länge konstigt nog är jag piggg. Ska snart käka frulle sedan fräsha upp mitt rum, dvs städa och dona! Uppdaterar er senare om vad som händer ikväll och sånt smått och gott!
Pusss på er!/ Miccih

I am who I am and this is me♥

RSS 2.0