vart jag mig i världen vänder

- i'll fade into darkness if you don't give me the light..

hallå hallå alla brudar & bananer.
Just nu snackar jag med Nathalie Bergqvist på skype, trevligt samtal som alltid!
men måste lägga på strax eftersom att jag måste gå ut med Arrax innan mamma kommer hem och Nathalie måste gå och lägga sig eftersom att hon ska upp tidigt imorgon. nog om det, denna dagen har väll varit ok, lite väl slappig & chill kan man lungt säga.. det är inte så positivt enligt mig, jag hade nog hellre gått på bio och pistachia, that i suppost to do? men nu blev det ju inte riktigt så som ni märker. surt skit kan väl säga hahaha. Annat som är negativt är att jag får antagligen mina tabletter på måndag eftersom att dem inte hade fått in tabletterna ännu (receptet/tillåtelse, så att man kan få ut sina egna tabletter). det känns ju jätte bra, verkligen. Men nu ska jag ta tag i det jag måste och gå ut med vovven min så att den blir jätte glad & nöjd, och även samma för min mamma. så ni alla får ha en bra kväll/natt, pusspuss.

Marielle♥

Matematik nu, slutar 2!

facelook & outfit


MARIELLE♥

swedish girl

- it's not about the price tag, it's not about the money, money.

tjululul på er små tossar!
en marielle som är på lite bra humör, dunkar skön musik.  så jävla skönt & med en ledig dag för läxor göööööttans! denna dagen har väll varit lite små rolig och slutet blev det lite bra humör, början var lite seg eftersom att man var trött och man åt så klart ingen frukost bra där ju, hahaha. just nu väntar jag förväntansfullt tills mina hudtabletter kommer, YEAY! och såklart så  blir det pizzakväll ensam hemma, ännu bättre ju.. måste bara säga att jag är riktigt shopping sugen och träningssugen just nu, jag vill träna zumba som jag och mammi skulle göra, hon ska nog anmäla oss strax så då blir det lite mer längtan. vi ska nog dra till väla någon gång i helgen så att jag kan handla för mina 2800 kr som jag fick av mamma, behöver jeans, jacka, kofta och smycken! men det är väll bara att vänta. Allt faller på plats strax, just wait, just wait..
Men nu ska jag ta lite mat, puss&kram.

Marielle♥

Dagens outfit!

Godnatt bloggen!

 


- godnatt alla snälla läsare & sovgott!


Va på Ikea, väla, biltema & m.m, jag köpte lite nya grejer och framför allt korg, två lås & tillbehör till min nya cykel så att den inte blir snodd ju, som min andra cykel. Jag hann träna lite mer på läxan, men det var inte alls mycket och jag har lite tid på lektionerna & rasterna imorgon så det ska säkert gå excellente! ( det får vi hoppas i alla fall ) men nu måste jag sova så att jag är pigg & glad imorgon, pusspuss.


Marielle♥

 

Ju mer dom spottar

- hejhej, hallå!

Hur är läget? Själv har jag feber, fast inte så mycket men dock.
Kom hem för kanske en halvtimme sedan då vi alla 9:or i kommunen har haft en heldag på tivolihuset i samband med kullagymnasiet. Har bara haft lekar hit & dit, fast det har ändå varit kul!

Nog om min dag, pappa har gjort te så ska dricka upp det sen fortsätta med läxan!
Puss&kram/ Miccih

Varit på väla!

Hej bloggläsare!

Mamma kom hem vid 5 tiden och frågade ifall jag ville till väla, och jag sa ju självfallet JA! Fick med mig en del ursnygga kläder super nöjd, tack världens bästa mamma!
Käkade god mat på väla oxå köttbullar, brunsås och potatis mums!!
Gillar verkligen nya väla, ny snygga kläder och godmat, me like..

- här har ni kläderna jag köpte!

 

/ Miccih♥

 

Påväg till hbg

- köpt cykel & ska vidare till syster bina!

Vi är påväg, na na na..
Jag köpte en cykel från biltema, simpel cykel, men jag tycker ändå den är snygg. Den kostar 1,300:- det är billigt eftersom att min förra favorit cykel blev snodd. Imorgon blir det "en dag på kulla" och det är ju bra för då behöver jag ju inte gå dit i alla fall. Men just nu så tränar jag på min läxa, eftersom att jag har prov på torsdag. men ni får ha det bra, xoxo.

Marielle♥

 

det finns blogg.se på mobilen!



- Äntligen finns det appen blogg.se & nu kan man blogga super bra via mobilen!

det kommer antagligen bli så att vi stannar här, hoppas i alla fall. men just nu får det nog bli miccih som avgör, i och med att jag inte är så glad för att blogga och hon är lite mer inne i det nu så.. Jag tycker att det är suveränt att man kan göra mobil-inlägg nu, för jag älskar ju blogg.se mer än devote, som ni troligtvis har märk hoppas jag. har nämnt det några gånger & annars nämner jag ju det nu. men ni kommer få se några dagar framöver vad som händer.
Nya positiva grejer:

1. Måste säga att jag har skaffat spotify premium, rekommenderar det till alla!
2. jag ska iväg och titta på cykel strax och förmodligen köpa en för jag behöver en ny cykel.
3. jag ska antagligen få mina nya tabletter på torsdag eller på fredag!
4. om ungefär 1 månad ser min hy bra ut igen..

Mycket positiva grejer nu ju, toppen.
känner mig född på nytt hahaha, skk

nu är det bara att ge järnet i skolan och bara tänka positivt, eller?
eftersom just nu känns nästan allt perfekt, en bra tid kan man väll säga & ännu bättre ska det bli om en månad brudar & bananer ;)

Marielle♥

the other one will se, just wait.

- DAGENS OUTFIT!

whataaa night it was girls..
nästan alla ni som läser bloggen förstår nog, "tragiskt nog" haha. men kan inte skriva så mycket här kan man ju minst säga. En grej man bara inte förstår sig på är att vissa människor inte ser det man själv ser hos vissa människor, & det jag ser hos dig gumman är bara skit.. ska inte skriva mer om detta, då blir allt antagligen bara värre. men mer om bloggen osv, det känns som om miccih gör all uppdatering. vilket i detta fallet hon gör haha, vi får hoppas att det blir lite ändring på det för jag har haft riktigt mycket att göra på sitonde! ganska mycket att granskas med, skolan & alla privata delar därmed, yeay

- it's a party in the USA. (nja inte riktigt) men nu får jag bara invänta alla grejer som ska hända ;) vissa av dem är ju toppen bra & vissa inget vidare, men nu måste jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp riktigt tidigt imorgon eftersom jag ska ta blodprov. vi ska se om min lever är bra mm, eftersom jag ska börja med mina hudtabletter strax och min hud kommer bli perfa igen. LÄNGTAR
pusspuss på er sötisar!

Marielle♥

mellanfingret får stånd pga dig

Tjenare!
Det var sjukt längesedan känns det som?, riktigt dålig uppdatering och noll fantasiii, GÖÖTTT!
Går kvällen var rikitgt rolig, sjukaste på länge haha. Sov hos Marielle fast stack hem tidigt och nu ligger jag och Nathalie och degar i sängen. Tända ljus, trevligt sällskap och någon bra film gör min söndag relativt bra.
Ska fortsätta mysa med min kära vän (skk), haha puss på er!
Miccih ♥

-


Dålig uppdatering idag med, sålt salamis och bakat med Marielle all day long!
Hörs kanske imorgon ska titta klart en film nu!
PUSSSSSS/ Miccih ♥

U smile I smile

Ännu en dag med dålig uppdatering och för mycket plugg.
Har hållt på hela dagen ungefär med svenska uppgifterna + engleskan.
Känner verkligen att hjärnkontoret måste vila från all läxa.
Så snart kommer jag lägga mig för att komma upp i hyffsad tid imorgon, GOTT!
Det snurrar massa tankar  huvudet nu så det är bästa att jag kopplar bort datorn och mobilen ett tag för att tänka igenom lite saker..
puss hörs imorgon!
Miccih♥

I JUST CAME TO SAY H.E.L.L.O

HEJSAN HOPPSAN LILLEBROR! (haha)
Får be om ursäkt för den usla uppdatering de senaste dagarna!
Har egentligen ingen ursäkt varför jag inte bloggat idag för har inte gjort något speciellt faktiskt.
Haha, skolan idag var som alla andra skoldagar fast det blev mycket skratt idag, som sagt skratt förlänger livet! Och resten av dagen har jag gjort lite läxor, käkat utsökt middag och suttit spänd framför idol och hejat på mina favoriter därav den bästa åkte ut -andreas...
Nä nu ska jag titta lite tv och sånt som man brukar göra!
PUSS&KRAM!
Miccih♥

NEW---STUFF

nytt!

ny-inköpt, halsband, rosa klocka och en "höst tröja" med fransar, riktigt snygg! thanks mami, vem gillar inte att få nya saker?

men nog om det, dagen idag: den har varit intressant och trevlig. något väldigt negativt är att jag har varit väldigt trött idag & jag hatar att vara trött, det värsta som finns. men något positivt är att den har gått väldigt fort och rullat på med massa goda saker. en bra känsla inom mig idag! im lovin it.. mc'donalds (det hade inte suttit fel med ett meal nu, mhmmm..) hahahahaha! känner mig lite tjock när man har ätit ett helt packet kanelsnäckor hahahahha, tjockis! nej, men nog om mat frestar säkert er ;) men nu ska jag fortsätta på intressant tv & jag ska vara ärlig jag ska nog gå och ta min chokladboll nu haha, puuuuuss på er.

Marielle♥

gå in '& rösta på devote!

rösta på vilken av våra bloggar är bäst & vart ni vill att vi ska blogga..
- RÖSTA

http://mariellemiccih.devote.se/

Treat your girl right or another guy will.

Riktigt dålig uppdaering från både min och Marielle!!
Måste tjata på flickan min så hon gör ett litet inlägg så att ni blir glada!
Anyway idag så bär det av till kulturnatten där man antgaligen träffar massor av folk, låter bra tycker jag!
Och kommer antagligen att titta på lite artister och tycker att alla ni ska komma till vårt "stånd" där vi kommer sälja lotter,kaffe och även ta beställningar på salamis för att kunna åka till poolen måste vi ha x  antal pengar som vi håller på att få in, så glöm inte komma in om och köpa något!
Det är allt jag har att säga för tillfället så vi hörs!
Miccih

Make it work

»Hej!
Dagen idag har varit toppen, förhöret gick rätt bra och mattelektionen gick super + att alla läxor är klara!
Så nu kan jag ta det lugnt för och vila lite, är inte speciellt trött men kroppen behöver det!
Ska kanske hänga med mamma och handla snäll som man är, men just nu vill jag titta på Greys Anatomy och mysa med katten!
KISS&HUG/ Miccih ♥

Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu..

Saknar sommaren!

Hej på er alla glada där ute!
Skolan idag har varit väldigt dryg hade många dubbelpass så hjärnan hängde inte riktigt med, haha!
Efter skolan var jag ju med Marielle och bakade + var på föräldrar mötet vilket gick jätte bra!
Massa säljande och kakan blev relativt god, GREAT!
Nä nu måste jag göra läxor och snacka lite med mammsen!
Puss så länge!
Miccih ♥

Bakar till föräldrar mötet!

Måste skynda på med kakan i och med att vi blir sena av vissa andledningar..
Får i alla fall hoppas att kakan blir jätte god så allt blir prima!
Vi ska också var på föräldrar mötet och sälja för att få ihop pengar till polenresan!
Nä nu måste jag hjälpa Marielle!
puss och kram!
/ Miccih ♥

Fade into darkness

Hösten är här känner man, blåste ju nästan iväg innan idag när jag var på väg hem..
I all fall, efter skolan har jag gjorti engelska läxa och bara tagit det lugnt, har haft ont i magen så behövde vila!
Så det finns inte så mycket att skriva om, något jag måste göra är att fotta massor av bilder i och med att folk har sagt att vi ska ha fler bilder i bloggen! Har verkligen noll fantasi så ska sluta skriva nu och titta tv istället! (får inte in bilden jag tänkt ha så det blir ett tråkigt inlägg med en tråkig text)
Puss på er och vi ska försöka blogga mer!
Miccih ♥

i hate the shadows in my face..

- spanska glosor!

hejsan hejsan, glad tjej som gör gloser.. det går väll ganska bra och har tränat i 1 timme ungefär. älskar att träna på gloser för man känner sig så duktig när man kan dem ju, vi får se hur det går imorgon, jag ska ta en liten paus nu för jag orkar inte bara sitta och nöta, hatar att bara sitta. ska öva lite mer på spanska gloserna och sedan på engelska gloserna lite eller jag hinner nog bara lägga in dem på hemsidan, övar på dem imorgon. Måste även påpeka hur ont jag har i mitt ansikte, har fått infektioner i ansiktet nu och det gör så hiiimla ont aj aj aj! man kan inte sluta pila men det suger, får ärr om jag pilar. Jag får ju som sagt mina piller den 23 september, nästa fredag yeeees! längtar så himla mycket med att få bort allt skit i ansiktet, orkar inte ha det, bort med skitet hahaha. men idag har vi fottats och det var faktiskt riktigt roligt, många bilder blev det som sagt. men nu måste jag plugga lite och sedan ska jag bara sätta mig och titta på tv, puss på er.
Marielle♥

Satan i gatan

Tjena!
Är helt slut efter skolan och ligger nu i sängen med datorn i knäet och försöker göra läxa..
Hade skolfoto igen fast denna gången till PS katalogen, och det gick väll bra tror jag.
Nu är alla skolfoton avklarade och det sista gågen man är med i Ps&Höganäs katolgerna!
Skolan idag gick sisådär, lite trögt men hade i alla fall ett gött gympa pass med fys BEHÖVS!!
- Back to the homework, cya later!
Miccih♥

konfa bilder

Trött chey efter lägret!

Vi var på Ica maxi med vår ledare som marielle sa, riktigt roligt!
HEJ!
Är så otroligt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara sova men måste göra läxa!
Har i alla fall haft ett bra läger och har haft super kul! Kommer sakna jojo & co!
Men man har ju inte sovit så länge och det känner man av nu må jag säga, är verkligen super seg!
Jag tog inte med min kamera men både jojo&anna tog fotto med sina så jag får vänta till dom lagt upp bilderna på fb!
Hinner inte skriva mer måste börja träna på glosorna tills imorgon, GREAT!
puss på er!
Miccih ♥

HEMMA!

- BOKMÄRKEN!

nu är man "äntligen" hemma från ett fantastiskt läger med ett skönt gäng människor, det känns som om man har varit iväg ett tag nu ju haha. man är lite trött efter ett mycket energi fullt läger, kan man väll minst säga. jag tycker vi har haft det jätte trevligt med massa av skoj, mycket mat & godis!! hahaha, konstant ätande, nej men det har varit väldigt mycket mat där som på nästan alla läger? vi åkte en runda till ängelholm med en ledare och Johanna, my, miccih jag & david blev det och vi var och handlade lite godis i hans lilla mini bil.. åkte runder i kundvagn och lite sånt roligt ;) men nu ska jag packa upp lite och sedan sova lite tror jag..
BTW: pysslade lite, gjorde några fina bokmärken som ni ser & sedan fick vi med en cd hem med massa bilder från hela konfa-tiden, jätte rolig konfa grupp & läger, love u!
Marielle♥

Dag 2

Läger dag 2..
just nu är klockan runt fem tiden och denna dagen har varit riktigt roligt med hela gänget, tack för att ni finns!
så himla roliga brudar det kan finnas, jag & miccih hittar väll på hyss ibland. Det vi inte trodde var väll att man inte skulle behöva läsa biblen, men den skulle man tydligen ta med sig och som tur tog jag med min så vi har läst lite ur den, man kommer väll aldrig ifrån bibel läsningen hahahaha. om du läser mikeal, se det från den roliga sidan ;) vi ska äta kvällsmat strax, vid klockan sex och det är man väll lite sugen på. vet inte riktigt vad det är men det ska vi nog få reda på när våran kock ställer ut maten på bordet som vi ska sjunga vid. puss på er nu, måste pysa vidare. Btw: mys med sånger framåt kvällen, myyyys..
Marielle♥

Damn beautiful

Har det gött på lägret, ses när vi kommer hem!
PUSS/ Miccih

godmiddag


Läger dag 1..

nu har vi varit på lägret i strax en dag och vi ska sova om några timmar, vi måste nog sova runt 11-12 tiden kan jag tänka mig. just nu är det idol på tv som jag så himla gärna vill se och vi ska försöka be våra ledare att fixa så att vi alla kan titta för vem gillar inte idol? som sagt så ska jag nog söka nästa år. men maten har varit jätte god och konstant, så det är ju toppen. vi har haft det roligt & knas med tjejerna och vi får hoppas på mer skoj med ledarna & brudarna.. en annan sak är väll att det känns skönt att vara borta lite eftersom min syster kommer ju hem varje helg och det kan väll vara skönt att vara borta från familjen och bara vara med sina vänner, sant? men nog om allt detta, nu måste jag ju hjälpa till lite med tv:n och vara mer social förutom att bara sitta här vid datorn. puss på er sötnosar!
Marielle♥

GammalT!

Här har ni lite bilder under åren!

HAHHAHAHA dessa bilderna 3-2 år gamla, SJUKT!
Puss/ M&M ♥

Snart sticker vi!

HEEJ!
Sticker om en stund och nu är allt packat och klart, PRIMA!
Hoppas på en rolig helg fast jag mår sisådär och att jag låter som en "tant, som agaton sa-.-'
Aja hoppas ni får det prima och kanske kanske kanske vi kan uppdatera där ifrån!
Puss på er!/ Miccih ♥

GODMORGON

HallÅ!
Vaknade för en stund sedan och tänkt göra v mig nu. Börjar 9:00 så det är rätt chill!
Så dagen blir kort då vi slutar tidigt också, älskar fredagar!
Blir som sagt att packa senare idag och klocakn 17:00 sticker vi iväg, jihoo!
Men lovar att blogga ikväll och sen får vi hoppas att det blir massa tidsinställda inlägg!
Nä nu måste jag verkligen raska på så jag kommer i tid!
PUSS/ Miccih ♥

Godnatt

- you make my dreams when I sleep, sleep well & goodnight..

Har inte hunnit packa något alls, så det känns inte så bra & vi ska vara vid kyrkan klockan 5 och det känns som väldigt lite tid för min del för vi brukar alltid komma hem sent efter skolan. men vi slutar klockan 2 imorgon och då kanske vi är hemma halv fyra! då hinner jag packa tycker jag, jag är ingen sådan brud som packar kilon med mig, inte nu i alla fall hahahaha. men nu ska jag borsta tänderna och strax gå & lägga mig och sova riktigt gott.
» me love sleeping, sköööönt att sova när skolan är på G kan man säga!
PEACE AND LOVE.

Marielle


ÄNDRARDE PLANER!

Nu blev det helt ändrade planer!
, vi bestämde att vi skulle förlja med till återträffen med konfan,
som är på häljarödsgården där vi stannar HELA helgen!
Men det ska bli skit kul (hoppas jag), för det var kul i sommras.
Jag får oacka och sånt  imorgon men i alla fall så blir det dålig update då vi inte tar med datorn.
Så nu vet ni det, så man får hoppas att det blir riktigt roligt!


En av de alla bilderna från lägret i sommras!

LOVVEEE/ Miccih ♥

before it was me, now it's not..


- it suck to be you right now ( to myself )
härligt med regn istället för sommar med tunna kläder?
inte direkt, men på något sätt är det väll mysigt att sitta hemma när det regnar, mysigt värre guys.
° måste bara säga hur jobbigt det är att gå till skolan varje dag & sedan ska man gå hem igen! it sucks...
please buy me a bike mammiiii, hade tänkt mig en enkel cykel så att jag kan börja cykla överallt på en reeedig cyckel & så att jag slipper gamle bettan som aldrig funkar, sorry bettan - the old times are gone now ‘in my world to, marielle’ !
denna gillar jag! jag älskar cyklar som är enkla (simpla) min förra cykel var rosa, silvrig och lila och jag älskade den ,men den blev stulen yeaay. den var därimot väldigt dyr som skiljer sig ifrån denna som bara kostar:
1.199,00 kr

Marielle♥

 

You only live once, so do everything twice.

»HEEJ!
Jätte dålig uppdatering men har som sagt haft annat för mig.
Som igår va  vi kvar rätt länge i skolan och gjorde läxor sedan påp kvällen mådde jag inte speciellt bra-
hade jätte ont i huvudet samt halsen och kunde knappt andas heller! Men jag mår lite bättre idag.
Har inte ont i huvudet vilket är toppen men jag ahr fortfarande ont i halsen och är täppt.
Sen idag var vi kvar i skolan igen (läxor) och har haft besök från klockan 17:39 och de är fortfarnde kvar.
Så nu vet ni lite varför uppdatering har varit urkass, vi har inte glöden kvar hahah.
Bloggningen går riktigt segt då vi inte har haft någon lust (i alla fall jag), tråkigt men sant!
Aja, det är i alla fall FREDAGimorgon veckans bästa dag som nog spenderas med en lugn kväll med Marri,
för att sedan träffa massvis av folk på lördagen!
Nu måste jag kila iväg tilld e andra i alla fall!
PUSS/ Miccih ♥

Dagen outfit!

why can't you just love me

tjenis på er alla
verkar som vi är lite blogg trötta just nu eftersom att det går lite segt & vi gör inte så många inlägg ser det visst ut som, vi får se om det går bättre och antagligen kommer det gå bättre snart eftersom att man har bara varit lite trött nu efter denna helgen. Jag är även lite små sjuk så då har man inte värsta lusten att blogga, inte jag i alla fall haha. Men idag har vi haft fys-pass (stavning) vi har haft konditionsträning typ, skit jobbigt! men man ser i alla fall till att musklerna kommer fram strax igen för att jag ska börja med Zumba strax, längtar.. Har även hunnit laga potatis, köttbullar och sås mmm så gott är det. Ska även göra lite matematik läxa som vi har tills torsdag. men nu börjar idol så ni får ha det jätte bra & jag ska bli bättre med inläggen - lovar, puss på er sötnosar!

Marielle♥

hemma-träning

- kände att jag behövde träna lite och sedan lite idol, strax efter det blir det dusch-dags!

men nu har jag tittat på idol, men nu ska jag ta en liten dusch. det var tvätt dagen, älskar och duscha för man känner säg så god (man luktar gott, oftast haha) har inte så mycket mer att skriva om förutom att..
» JAG HADE VELAT SÖKA IN TILL IDOL! men felet är att man måste nog vara 16 år och det är jag om ung. 3 månader, sucks.. är väldigt sugen på det, det verkar fett kul & problemet är att man blir nog väldigt nervös för att sjunga inför domarna och tv:n. men nu måste jag duscha, xoxo.

Marielle♥

Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.


↑  ett halvår sedan!

- HEJ!
Sitter på min brosas dator och titta på family guy avsnitt, älskar den serien!
Just det vi fottades idag,tror jag blev ok för vi fick titta snabbt fast såg inte så mycket men får hoppas ´på det bästa! Skolan idag var väll oxå okej speciellt musiken, super!
Approå ingeting måste jag verkligen släppa ut katten nu innan han välter hela stället, KAOZ!
Puss så länge! / Miccih ♥

skolfoto

·°• outfit&facelook till fotograferingen, enkel outfit..
& såklart ska jag säga hur jag ser ut, men det är inte så positivt. såhär var det, jag blev bra på dem två första men sedan så tog vi det sista som jag självklart inte blev alls bra på & vad tror ni då? dem VÄLJER det satans fottot, yeay! så typiskt va, orkar verkligen inte skolfoto för jag ser alltid hemsk ut på dem haha. men orkar inte bry mig mer, man blir lite deppig av att alla kommer att se en men be happy :)

Marielle♥

Why so serious?

TJEINAA!
Väldigt dåligt att jag inte bloggat idag men har inte haft tid eller lust.
Gårdagen blev väldigt lyckad och idag var jag helt död. Har varit lite med Marri annars har jag inte gjort något speciellt mer än att duschat och haft ansiktsmask och sånt mysigt! Och nu sitter jag vid datorn och har precis tagit av sminket och ska strax stänga ner datorn. Imorgon väntas en ny skolvecka + att det är skolfotografering (FML!) hatar verkligen skolfoto så jäkla jobbigt att hitta kläder och sånt och sen att bli bra är ännu svårare. Men jag får hoppas det går bra, får gå upp i tid så jag hinner göra mig klar!
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag också får jag önska er godnatt!
Kiss&Hug/ Miccih♥

it always been like that.


- I know that someday you will be nothing, some had said I look forward, but me saying i don't want that day to come, when everybody se how much makeup you need to eat to look pretty!

HEEEJ BLOGGEN.
trevligt att ses igen, för det var någon dag sedan. känner att det går lite segt för tillfället, men vi har en ursäkt som är att » vi har haft mycket att göra!
då har vi i alla fall haft lite roligt, det kan man luuungt säga hahahaha. denna helgen har inte varit tråkig så det är ju toppen, men däremot är man sjukt trött och lite halvsjuk så det är ju lite mindre toppen ↓ that sucks...
en annan bra grej är att jag har fått en tid hos hudmottagningen Äntligeeeen! jag ska dit den 23 september och jag längtar sjukt mycket och tydligen skulle jag få min medicin som hjälper min hud väldigt väldigt mycket, men som jag har sagt innan så måste man kolla levern en gång i veckan och man blir jätte torr överallt.. ¶iller  men nog om mediciner. min mamma har ju kommit hem från London! yeay, saknat mammi och hon hade köpt massa olika saker, lägger kanske ut bilder i veckan. men nu måste jag äta något, puss på er.

Marielle♥

Outfit&facelook

/ Miccih ♥

Let's take it face to face bitch!

Hej alla läsare!
Hur mår ni idag? Själv mår jag toppen och taggar lite inför ikväll.
Håller på att göra v mig för att sedan gå till Marri tror jag. Har degat hela dagen och städat, känner mig i alla fall pigg o gla' nu! Apropå ingeting så har jag ingen blekaste aning om vad jag ska ha på mig ikväll, hatar inte veta vad jag ska ha på mig. Tror jag nog är en av de värsta när de gäller att välja käder, kan stå hur länge som helst och ta på mig kläder sen ALLTID i sista sekunden hittar jag det perfekta *suck*. Så det är väll bäst att jag redan nu börjar leta reda på något normalt fint. Måste som sagt smiinka mig nu och fixahåret lite, så vi ses senare idag eller imorgon!
PUSSSSSSSS/ Miccih ♥

my boy best friend is my darkness.


darkness over you boy, i can't have friendship whit you while you got love whit somebody else , bye my baby boy. you are lovely ofc but do i want to fight so much for a boy that don't fight back for me?
NO


tjena tjena.

lite morgon trött efter en hektisk natt/kväll, någon hade tydligen tagit play-stationet och dragit ur kabeln till boxen, tragiskt tragiskt. jag och michelle blev lite rädda, men morfar hade varit här men varför skulle lilla moffe ta vårt play-station, dragit ur kabel sladen, tagit tvålen och skruvat av tvål grejen och lagt den på vasken och sen gjort ett svart märke på badrummet? det hade varit lite mysko tycker jag.. det är fortfarande ett mysterium, men jag orkar inte tänka på sånt just nu för jag är taggad för kvällen och det kommer bli roligt att umgås med massa folk. Jag är lite halv sjuk, men sånt hindrar väll inte marielle haha? nej då, jag ska ta en dusch strax & dricka riktigt mycket tea med honung! fungerar alltid, - yes maa'm. men nu ska jag dra vidare till maten, ciao.
Marielle♥

Myskväll

Som ni ser har jag det rätt bra, läsk och godis + en bra film livet är la gott ibland!
Tar det lite lugnt idag för att köra järnet imorgon istället, tagga!
Har i alla fall vatt med Marielle innan idag, vi käkade pizza snackade och sånt vi brukar göra.
Men man är så otroligt trött nu när skolan börjat på allvar, så man lever helt enkelt för helgerna.
Orkar inte skriva något mer har noll fantasi förtillfället (sorry).
PUSSS/ Miccih♥

-


A relationship is not like facebook where you can sign in and out whenever you want.

/ Miccih ♥

Won't stop

↑ Dagens outfit

Hej!
Håller fullständigt med Marielle om att det är svårt att veta vad man ska skriva!
Men ja i alla fall var skolan idag helt ok, fast sov dåligt inatt så är riktigt trött nu. Så det blir att lägga sig lite tidigare än vanligt fast börjar i och för sig 9 imorgon så det är ju skönt speciellt att vi slutar 13:55, klagar inte!
Nä nu ska jag fortsätta chilla framför tvn och torka håret (duscha precis).
Pussss/ Miccih♥♥

goodbye my friend, goodbye.

- första dagen i skolan utan introveckorna!

som vanligt har jag inte så mycket att skriva om, skolan har väll varit okej idag!
gillar dagen som kommer imorgon för då har vi sovmorgon och dessutom slutar vi tidigt, så det känns toppen. en annan sak som är mindre toppen är att jag börjar bli förkyld/sjuk och jag hatar det.. vem gillar att vara sjuk, se förjävlig (stavning) ut och sitta hemma? jippie, here we come!! men jag och miccih va hemma hos mig senare och bakade muffins (som vanligt, hahaha) vi tog även jätte roliga bilder och vi snackade lite, hon som gör en på bra humör ibland asså. men nu ska jag äta min macka och skorpa, puss på er.
Marielle♥

I am who I am and this is me♥

RSS 2.0